Vi fikk jo årskort til jul, så i dag tok vi oss en liten tur i dyreparken! Jeg gadd ikke ta med meg kameraet, så alle bildene har jeg tatt med portraitmode på mobilen. Jeg er veldig imponert over kvaliteten for å si det sånn! Men uansett en veldig gøy dag i dyreparken!
...

Likes

Comments

Ååå endelig får jeg sove på natta siden jeg nesten ikke hoster lenger. Livet blir seriøst så mye bedre med en gang man får en uforstyrret søvn. Det å våkne flere ganger på natta siden du hoster som en gal er ikke helt greit. Så formen er endelig bedre takk og pris! Håper alle har en fin start på uka.
...

Likes

Comments

Long time no see! Vi har begynt med oppussingen hjemme hos oss og det er veldig gøy men utrolig slitsomt. Spesielt siden jeg er dødensyk også (føles det som). Jeg hoster og hoster og hoster, sover derfor ikke noe særlig bra så er så utrolig sliten. Men men, badet er kommet ned og vi får snart nytt bad! Så nå har vi flyttet inn hos mamma på grunn av alt støvet hjemme. Gleder meg veldig til det er ferdig!
...

Likes

Comments

Åååå for en fantastisk feiring vi hadde i går. Meg og Oda hadde ordnet til fest her hjemme og det ble så bra. Vi hadde tapas med så utrolig god mat, alle tok med seg noe og jeg ble hvertfall utrolig mett. Vi gikk ned i tresse og så på masse fyrverkeri, og jeg turte til og med å tenne på noe selv som ikke bare var stjerneskudd. Hele outfiten min er fra H&M hvis noen skulle lure. Håper alle hadde en fantastisk feiring i går og at formen i dag ikke er for ille.
GODT NYTTÅR!
...

Likes

Comments

DU TRENGER
2 vaniljestang
7,5 dl kremfløte
1,5 dl sukker
1,5 stjerneanis
1,5 kanelstang
4,5 plater gelatin
1 sitron (smak til med saften)

BRINGEBÆRSAUS
1 pose frosne bringebær (tiner de før jeg bruker de)
1 vaniljestang, bruk frøene
1 klype malt stjerneanis
1,5 ss sukker
Sitronsaft (smak til)

SLIK GJØR DU


Bringebærsaus
Rør sammen bringebær, vaniljefrø, stjerneanis, sitronsaft og sukker og la det stå slik at smakene setter seg.

Panna cotta
:
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en kniv. Kok forsiktig opp fløte, sukker, stjerneanis, kanelstang og vaniljefrø.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem så vannet av gelatinplatene.
La gelatinplatene smelte i den varme fløten. Fløten må ikke koke etter at gelatinen er tilsatt. Rør godt så gelatinen får blandet seg jevnt med væsken.
Avkjøl blandingen og ta ut stjerneanis og kanelstang.

Hell panna cottaen likt i 6 glass, for du setter de kaldt i minst 4 timer (jeg har de som oftest over natten).
Når de er stivnet heller jeg likt med bringebær saus i hvert glass. Pynt gjerne med kanelstang, stjerneanis, bringebær eller hva det måtte være.
Så Enjoy!

Likes

Comments

Dette har seriøst vært en av de aller aller beste julaftenene jeg har hatt. Hele dagen har vært helt perfekt. Vi har ledd så vi griner, spist masse god mat og delt ut de mest fantastiske gavene. Blant annet Roma tur til mine besteforeldre som hele familien skal på i september. Mye følelser og mange smil, rett og slett en fantastisk dag jeg ikke kommer til å glemme med det første! Jeg må forresten dele panna cotta oppskriften jeg brukte i et annet innlegg, for den ble utrolig god!
Håper alle hadde en fantastisk jul og fikk alt de ønsket seg.
...

Likes

Comments

Var på fredag og farget å styrte med håret mitt og jeg er såååå fornøyd! Flinkeste frisøren min som jeg har hatt siden 7.klasse. Elsker å ha en som forstår hva jeg vil ha og hva jeg liker!
...

Likes

Comments