Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I veckan kom min gamla Gruppchef med blommor och en ljuslykta som en avskedspresent från Polismyndigheten region Väst.

En superfin bukett och en litet gulligt kort. Blev överraskad när jag kom in från min körlektion och han satt där. Känns lite konstigt att inte åka tillbaka dit något mer, fast nu blev det fel, ska in en gång till och lämna mitt tjänstekort.

Nu ska jag förbereda och göra mig i ordning för dagens galej, blir boule och middag för att fira min kärlek som fyllde 27 i veckan.

puss

Likes

Comments

Firar in nästa arbetsvecka med nya fina naglar av Lotta. Följ henne på Instagram @naglaravlotta och inspireras eller boka tid 😊


Hon inspirerade mig även så att nu står en lasagne i ugnen 😉


Sista a arbetspasset på PKC slutade ju som sagt 02 i natt och fick en fantastisk avtackning av mina fina tjejer, säger bara jämn helg kväll/natt ni rockar!!! ❤ Kommer bli konstigt att inte arbeta med er längre.

Likes

Comments

Ja, då är det snart dags! Bara 3 timmar kvar sedan lämnar jag PKC för att gå vidare med min karriär.

Det känns kul men samtidigt tungt att lämna människorna som nästan blivit som min familj ! Men det är dags nu, få ett någorlunda normalt liv och kunna spendera mer tid med min familj hemma istället.

Från och med nu kommer jag kunna vara hemma på kvällarna med J och vi kommer kunna planera saker framöver. Trivs som fisken i vattnet på min fantastiska nya arbetsplats och är otroligt glad att jag hittade personerna på Majornas Trafikskola. Kommer vara toppen verkligen.

Men bara för att jag slutar på PKC betyder det inte att ni blir av med mig, jag kommer hålla hårt i mina guldkorn som jag lärt känna under alla dessa år. Mig blir ni inte av med så lätt!


Bildresultat för triiixi


Skål och lycka till!
Puss

Likes

Comments

Back to back pass på körskolan och hos PKC i några dagar nu. Kommer vara helt död till helgen.


Dock gör jag mitt sista pass på PKC på lördag så det är bara att kämpa fram tills dess! Giv mig styrka..Likes

Comments

Vaknade med sinnessjuk huvudvärk vilket resulterat i sängliggande hela morgonen. Tog mig upp för en liten stund sedan och drack en kopp kaffe. Kl 12.15 har vi lektion innan körprov då den ska jag på, det börjar bli bättre i huvudet.

Matilda kommer nog förbi på en kopp om en liten stund. Hon jobbar kväll idag och vi har inte setts på länge nu, blir lite välbehövligt tjejsnack ^^ haha!

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså jag är så trött, vill göra som Iggy och bara sova. Men icke utan det är kvällsjobb som är i full rulle.

Slutar 02 i natt och då blir det direkt hem till mannen och sängen!!

Var med på första styrelsemötet för ombildningen idag. Det var mycket som skulle går igenom om nu håller vi alla tummar och tår att vi blir lägenhetsägare nästa vecka!!

Likes

Comments