Glossybox December! Special Box


Jag fick även Special boxen som Glossybox släpper i December, och det var en hel del roligt i denna med!
Absolute! Perfume Stick (Parc de 59)
Kom i feststämning inför jul och nyår med denna förförande och sofistikerade doft, Inspirerad av New York - staden som aldrig sover. Den lyxiga förpackningen är smidig att ta med sig i handväskan för att bättra på din doft under kvällen
99 kr / 8,3 g
Butter London 3 free Nail Laquer-Vernis (Tramp Stamp)
målade naglar är pricken över i:et som gör dig såklart extra jul- och nyårsfin. Sedan started 2005 har butter London blivit kända världen över för sina nagellack. De ger ett jämn och glossy yta som håller länge i trendkänsliga färger och som gör dina naglar till en accessoar i sig!
165 kr/ 11 ml
EuPhidra Conditioning Lipstick
Tycker du det är svårt att hitta ett läppstift med lång hållbarhet samtidigt som det är återfuktande och ger glans? Då kan detta läppstift från EuPhidra vara något för dig då det kombinerar en krämig textur med högglansig fininsh. Risolja återfuktar läpparna och SPF10 Skyddar dem mot skadliga vinterstrålar
129 kr / 4.5 ml
Oxyplex Bodygraphy Professional Cosmetics Pearlescent Eyecolor
Lyxigt sammetslen mineralögonskugga med rikt pigment som paketerar dina ögonlock till den vackraste julklappen i år! Den är lätt att sudda och bygga upp för starkare färg vilket möjliggör en lätt såväl en fest-sminkning.
149 kr / 9g
Philip B African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampoo
Ett starkt, vackert, återfuktat och glänsande hår är grunden till varje lyckad jul- och nyårsfrisyr. Detta återfuktande schampo tvättar försiktigt rent ditt hår från överflödiga oljor och de rester som styling produkter lämnar. Berikat med Vitamin B5 som hjälper till att stärka ditt hår och återställa dess elasticitet.
125 kr /60 ml
So Susan Cosmetics Waterbased Pure Luminizer
Lys upp i vintertid och ge ditt ansikte en mjuk glöd, perfekt till vinterns festligheter. Du applicerar denna flytande luminizer högst upp på kindbenen, ovanför ooch under ögonbrynen vilket ger en förljusande, lätt skimrande effekt. För att ge illusionen av lite större läppar är det även fint att placera den i amorbågen.
269 kr / 15g

Likes

Comments