Header

Hej alla fina!

Nu har vi tre bestämt oss för en bloggpaus. Inte för att vi tyckte att det var tråkigt på något sätt, men eftersom vi alla går i samma klass, får vi exakt lika mycket läxor i stort sett, och dessa senaste veckor/dagar har varit så mycket stress, och sedan mer stress då vi jämt jämt skulle uppdatera och komma på nya ideér.

Missförstå oss inte, vi njöt av de här ändå, men för att göra bloggen bättre och utveckla den vill vi lägga mer tid på den osv, så just nu har vi bloggpaus till stormen har lagt sig så att säga, sen kommer vi gå ut på sociala medier efter ett tag och komma med en comeback med massor av nya insperationer, inlägg, tips och mycket mer, samt en liten speciell överaskning ;)

Tills dess, håll er uppdaterade & kommentera gärna vad ni vill att vi ska göra för inlägg när bloggen tar start igen.

Puss och kram på er! <3


x/K, C, E x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I onsdags var jag på typ 5 styckna bokreor med min galna bokälskande mamma, innan vi tog en fika, herregud.
Jag dock är inte nån bokmal alls.
Men eftersom jag älskar inredning, lyckades jag jag hitta den perfekta boken för mig! Med ca 700 sidor av insperations bilder, lite skisser och lite texter, Norera lite, för de e typ 80% bilder, men oslagbara sådana 😍 Så om ni älskar design & så äre lätt boken för er! 😘

Köpt på Åhléns.


/K.

Likes

Comments

Jo såhär var det, vi alla tre satt på en teorilektion. Catalina och Ebba började bolla idéer om en blogg, samt hur kul det skulle vara att blogga flera stycken. Kristina tyckte tanken var briljant och planeringen började. 

Tre tjejer med samma intressen och stil, vi tyckte det skulle bli roligt. Vilket vi fortfarande tycker idag. 

Vi ligger på topplistan över både Stockholm och Sverige, vilket är fantastiskt.


Likes

Comments

Företagare

Företagare skulle vara någonting för mig. Ett eller flera företag som har allt från mode till inrednings arkitektur. Egna klädkollektioner och förhandla med olika investerare. Starta nya idéer, få dom att lyckas samt växa skulle vara någonting otroligt.

Militär

Efter jag tagit studenten så ska jag göra lumpen. Sedan efter grundutbildningen gå fler utbildningar och förmodligen nå mitt mål som, officer. Hur häftigt skulle inte det vara? Jag har sedan länge tillbaka vart intresserad av försvaret, vapen och krig.

Skådespelare

Våren 2014 så var det dags att välja linje inför gymnasium. Jag var ett bra tag inne på Estetprogrammet. Jag valde ett utdrag från ett manus och började öva med en privatlärare inför "antagningen", dock så kom jag på att det skulle inte fungera för mig. Jag förstod att jag behöver en mer konkret "vanlig" skola och utbildning. Jag ångrar mig inte efteråt, jag gjorde rätt val. Att gilla att spela teater, vara framför kameran är någonting jag älskat sedan barn ålder. Jag kommer alltid att gilla det, men jag är osäker om det leder till någonting i framtiden.

PS: Det finns sjukt många fler jobb som jag drömmer om, exempel aktiemäklare​, lärare, flygvärdinna, polis och massor mer. 

Framtiden får avgöra vad och hur det blir!

Likes

Comments

Åh, jag verkligen är helt tagen i Pretty Litte Liars. Ligger just nu med en bananlassi och kollar på det nya avsnittet. Idag har det vart massor av plugg och jag är nöjd med min insats, kan nästan allt till idrottsprovet.

I morgon blir det troligtvis gymmet, möte samt fika på eftermiddagen.

Fick även hem en kappa som ni snart ska få se, den ska bara få hänga några dagar och få en bra form. 

Hoppas ni har ett härligt sportlov, njut säger jag bara!

Likes

Comments

Godmorgon (?)

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm igen, ska använda tiden till att plugga eftersom jag har massa prov efter lovet. Senare idag ska jag träffa Kristina och Ellen iallafall, får se vad vi hittar på för skoj!

Ikväll kommer massa roliga inlägg, hehe.

Likes

Comments