#emporia #brunaögon #shoppa #follo #us @amandarosvall

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett tag, men nu är jag tillbaka. Idag har jag rensat garderoben och packat. För på Onsdag så ska jag till Vietnam och jag kommer vara där i 1 månad. Jag ska försöka blogga där såklart! Jag ska se om jag tar med mig min videokamera för då kan jag göra vlogg. Om det går. Är så grymt taggad. Men har mycket och göra nu innan jag åker. Ska träffa massa folk innan jag åker och sånt. Sen så ska vi packa ner de sista också. Har inte packat ner alls mycket.. För jag ska köpa kläder när jag är där.   

Likes

Comments

Idag är det morsdag! Jag och pappa va nere på stan. Det va svårt att hitta pressenter till min mamma eftersom hon har typ allt hon vill ha.. Men vi fick tag på några saker till slut. För några dagar sen så kolla jag runt min mammas smink och då såg jag att hennes läppstift höll på att ta slut så jag köpte en ny åt henne. Jag köpte också en ansiktsmask. Jag kom på att min mammas mobilskal har gått sönder. Så jag köpte en ny mobilskal. Jag köpte också ett vykort. De va allt jag köpte till henne. Vad köpte du till din mamma?Likes

Comments

Serie: One tree hill absolut! Jätte bra serie! Den är väldigt spännande, det är en serie man inte kan sluta titta på. 

Film

Komedi: Grown ups 1 och 2, dom båda är jätte bra och super roliga! En film man kan skratta åt, verkligen. Eller så är det jag som har dålig humor. Men den är jätte bra. Sen är det Bring it on filmerna den är mer chicky men den är jätte bra! 

Action: Fast and the furious filmerna. Det finns 1-6 just nu och sjuan kommer ut nästa år. Den är en väldig spännande och bra film. Vissa delar i filmerna är jätte coola och dom har grymma bilar! Sen är det G.I Joe jag tycker den är jättebra med.

Drama: Dear John. Den är riktigt bra! Den är lite sorgligt. Jag grät några gånger i filmen. Sen är det The blind side. Asså den filmen är skit bra jag grät också under den filmen. Den är ganska sorgligt. Den filmen kan jag se om hur mycket som helst!

Skräck: Inget... Jag kollar inte på skräck. Jag gillar inte skräck.. så har ingen tips.

Musik: Just nu lyssnar jag på Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem, Jason Derulo ft Snoop Dogg - Wigle Wigle och Frank Ocean - Lost.
Likes

Comments

Har inte bloggat på typ en vecka, men jag har inte gjort så mycket. Jag har bara varit hemma och pluggat och tränat. Så visste riktigt inte vad jag skulle skriva, väldigt tråkigt att skriva samma sak varje dag. Men nu är jag fri från massa läxor... nästan... har 1 läxa kvar till på tisdag och det är SO läxa. Men jag ska träna snart. Jag ska träna både idag och på söndag. På söndag är det purple practice. Då ska man va så lila som möjligt och så blir det träning gemensamt med hela föreningen tror jag. Sen när jag kommer hem från träningen vet jag riktigt inte vad jag ska göra.. vi får se. Kan kanske tipsa er på några saker. 

Jag tycker att ni borde följa mig på alla sociala medier! 

Instagram: Johannatrr

Mobli: J0hannat

Twitter: Johannatrr

Likes

Comments

Idag har jag varit på Emporia med några friends. Vi hade kul idag. Jag pröva lite kläder men jag köpte typ inget, jag behövde ett par träningsbyxor eftersom jag tränar varannan vecka och jag hinner inte tvätta mina träningsbyxer. Men jag hitta ett par skiiit snygga! Sen köpte jag skärp också för det behövde jag med.

H&M, 49.50:-
GinaTricot, 129:-Likes

Comments

Idag har jag tränat lite volleyboll ute med Amanda. Sen så stack vi hem till mig och valde 1 outfit till imorgon. Sen stack vi till volley träningen. Idag gick det ganska bra. Jag har precis målat mina naglar ljus rosa. Kommer nog bild imorgon. 

Under denna vecka har jag sovit vid tolv eller ett tiden för att jag är "beroende" av en serie som heter One tree hill. Jag har sett den 1 gång innan och såg om den. Hade faktiskt glömt de mesta av det. Men nu är jag på säsong 9 . Ni måste kolla på den serien! Den är den bästa jag har sett och jag tipsar den STARKT. Den är en serie som man inte kan sluta titta på. Den är spännande. Den får 5/5 stjärnor! Love it!

Men nu ska jag duscha sen så ska jag nog kolla på en avsnitt till av One tree hill innan jag lägger mig :)

Likes

Comments

Åhh! Vill gå på bio imorgon! Men jag kan inte. Men jag ska nog göra det nästa vecka. Jag vill se 2 filmer som går på bio just nu och det är

Bad Neighbors
The other woman

Likes

Comments