Efter farande hit och dit hamnade jag tillslut på Gunnarsö för att njuta av 3 timmar av gott sällskap och härligt kallt och östersjöiskt vatten. En trevlig stund!


Tills vi beslöt oss för att åka hem, men inte utan en sväng på netto! Ett besök som egentligen handlade om kidneybönor men som övergick till köksförvaring och juicepressar. - Till Keziahs lycka kan tilläggas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Överträffade mej själv och gick upp med tuppen för att åka till ett naturreservat för att fotografera. Well it was a nice morning!

Likes

Comments

En fin stad med mycket artigt folk, vackra hus och trevliga parker. Och tillsammans med en utomordentligt bra storasyster.

Likes

Comments

Efter några väldigt trevliga dagar i Göteborg.

Likes

Comments

Tog en liten promenad till mina grannar hästarna. Riktigt trevligt!

Likes

Comments

För ett tag sen insåg jag och en vän att det snart är sommar. Med paniken i ögonen sa vi i kör "men jag har ju inte tränat!"

Snabbt därefter skickade vi efter SMT - Skinnyme Tea och skrev på ett kontrakt.Hoppas att det funkar, för det smakar blahablaha och har gett mej en anledning att sitta på toa i några timmar.


Likes

Comments

Från och med idag har min syn på Åre förändrats. Det är väldigt fint här uppe och människor har en allmänt skön och väldigt lugn stil. Om det inte varit så långt bort från hemifrån.

Dagens timmar har vi tillbringat i backen. Det är verkligen nåt alldeles extra att få åka ner för stora berg i en hiskelig fart med ingen som helst kontroll!
Likes

Comments

Dagens stora äventyr gick ut på att vara vid en landsgräns. Halva min kropp hamnade i Norge.

En annan kommentar som kan vara värd att nämna är att man verkligen uppskattar naturen här, trots att man är i tjänsten. Och att det är inte helt tokigt att åka iväg på små roadtripps med vänner!


Likes

Comments

Och där skaffade även jag en blogg. Vad det nu ska vara bra för.​

Likes

Comments