Vilken vecka fullt ös

Postad i: Just nu..

I måndags blev jag av med LPT:t (tvångsvården) och har varit "inlagd" frivilligt men haft permission hela tiden sen dess, sov på avdelningen 1 natt nu i veckan plus nu inatt då.
Ska träffa läkaren imorgon och är dö nervös just nu.. Vill ju inte åka på LPT igen.. Samtidigt suger det att vara här men kunde väl gått bättre hemma.. Ska be om remiss vidare imorgon. Snart är det ju semestertider och vänta tills i höst känns inte särskilt hållbart så börjar få lite smått panik för det oxå..

Har inte hunnit skriva så mycket men gjort lite både roliga o styriga saker. Städat och dammat, hur mycket damm finns det?

Hämtat paket, postat paket och brev. Bakat lite, bröd bland annat, så gott med hembakat! Gott med lite frön o havregryn i.

Blev Lite loppis, umgåtts med mamma o lite släkt. Försökt hitta nåt lugn hemma och minska ner på stressen men är svårt..

Varit ute när vädret tillåtit och såg små söta liljekonvalj.

Hunnit med lite panelundersökningar och löst in en av de. Får panik att jag inte hinner med att göra i samma mån som när jag bara går helt uttråkad.

Fixat med den trasiga kaffebryggaren jag beställde på CDON för ett tag sen. Dom skickade hem en ny o när dom mottagit returen skulle fakturan för den nya makuleras så får hoppas det inte strular mer. Va en fin Melitta bryggare som var nedsatt till 299 kr -100 kr i presentkort så va ett bra köp.

Hämta även ut Bosch elvisp som vart ett kap från Åhléns. Efter rabatt o presentkort 89 :-ord pris 399:-

Fynda oxå en ny brödrost på loppis så nu behöver jag inte mer ny elektronik, hoppas jag!

  • Postad i: Just nu..
  • 192 visningar

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
The lily of the valley is my favorite scent of all the flowers!
trettiofyran
trettiofyran,
Its beautiful! 🍃🌸☘️
nouw.com/trettiofyran
sarasara
sarasara,
Så fina liljekonvaljer!
nouw.com/sarasara
trettiofyran
trettiofyran,
Ja dom är så vackra! 🌸🍃
nouw.com/trettiofyran
barbamammagratis
barbamammagratis,
Tänk att liljekonvaljerna är framme redan.
nouw.com/barbamammagratis
trettiofyran
trettiofyran,
Ja allting blommor mycket tidigare i år känns det som!
nouw.com/trettiofyran