Veckans dubbel genom Refunder och Vi i villa medlemsklubb

*Innehåller värvningslänk *

Varje vecka erbjuder Vi i villa i samarbete med Refunder dubbel återbäring i utvalda butiker. Medlemskapet hos Vi i villa är gratis.

Denna vecka erbjuds (hittills)

KÖKETS BOX 120 kr

HEMTEX 13%

Odla.nu 12%

HAPPY GREEN 10%

Spana in otroligt bra återbäring Kökets box! Du får första boxen för 9 kr!

Är du inte medlem i Refunder kan du bli det här och få 50 kronor i välkomstbonus efter ditt första köp över 100 kr och jag får 50 kr som tack :)

Gillar

Kommentarer

Jennytavlar,
Har du "lyckats" få 120 kr i återbäring? Jag gjorde detta för några veckor sen enligt alla konstens regler och fick meddelande om 120 kr återbäring. Men nu när jag kollar på Refunder står det 60 kr. Hur har det gått för dig?!?
trettiofyran
trettiofyran,
Min vart nekad säkert pga rabattkoden. Det har gått för har fått 120 i återbäring för några månader sedan. Men dom skärper reglerna o villkor. Men betalar man 129 kr för en box o får 120 tillbaka blir det ju i slutändan 9 kr för boxen.
nouw.com/trettiofyran
trettiofyran
trettiofyran,
Vet även att det har strulat med dubbel återbäring från Refunder och Vi i villa inte bara på Kökets box utan Jotex och andra butiker. Oftast är det bara skriva till Refunder och säga att man gått genom länken på vi i villas hemsida så rättar dom till återbäringen manuellt! 🤗
nouw.com/trettiofyran