Varför är man så rädd?

Postad i: Just nu..

Godmorgon! Dåligt med sömn och vila här inatt. Man ligger bara och grubblar. Kallas väl vargtimmen.

Ibland är nåt så enkelt så svårt.
Ibland är det mest logiska så ologiskt.
Ibland är det så lätt att tänka en sak sen gör man raka motsatsen.

Rädslor, fobier, hinder. Men varför är man rädd? Vad är det värsta som kan hända? Den frågan ställer jag till mig själv flera gånger om dagen.

Jag kan rada upp flera punkter på idéer och lösningar på saker jag skulle kunna förändra. Gör si gör så..

Jag har varit sjuk så länge. Sjukdomen blir mer som en livsstil. Min vardag och vissa saker jag gör går mest på automatik. För att undvika just det jag fruktar mest. Det där hemska som skulle vara jordens undergång. När alla katastrof tankar blir till verklighet och man inte har nån kontroll alls.
Måste man ha kontroll över allt då? Måste allt vara lyckat och perfekt? Är ju egentligen ganska tråkigt att ha det så varendaste dag. Och det är väl därför mina 2 sidor inte vill gå hand i handske. Den ena trotsar den andre.
-DU MÅSTE!
-MÅSTE? VARFÖR DÅ?
-FÖR ATT ANNARS BLIR DET SI & SÅ..
-SPELA ROLL..

Ett ständigt inre krig.

  • Postad i: Just nu..
  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer

trettiofyran
trettiofyran,
Precis, man ställer så höga krav på sig nästan jämt. Det duger inte att bara göra lagom o tycka att man gjort nåt bra. Man kunde gjort det bättre. Man har svårt att va snäll mot sig själv, tycka man är värd saker o avsätta tid för bara just en själv. Men tillslut slår det tillbaka. Va rörd jag blir att du läst så mycket av det jag tidigare skrivit om. Jag är långt ifrån frisk, inte ens i närheten, snarare än mer sjuk än då iallafall kroppsligt. Då grämer man sig och ältar ännu mer. Ser bara hur usel man är som på så lång tid inte tagit ta i saker på riktigt utan vara tar den kortsiktiga lösningen.. Oj jag skulle kunna skriva så mycket! 💞nouw.com/trettiofyran
trettiofyran
trettiofyran,
@mimmimyran, här va visst det jag skrev förut helt plötsligt! nouw.com/trettiofyran
Frökenny
Frökenny,
❤️ ibland är inte ens egen hjärna överens med sig själv💕nouw.com/frökenny
trettiofyran
trettiofyran,
Nej dessvärre inte! Och man känner sig ensam och hjälplös i allt grubbel men det behöver man egentligen inte vara. Finns så många som känner på liknande sätt, men man talar inte om det högt 💕 Alla har vi våra spöken, mer eller mindre skamsna! Gullig du är 😍nouw.com/trettiofyran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg