Vårdplanering.. känns dystert

Imorgon är det dags för vårdplanering. Har ju "bara" tagit ca 6 månader sen verksamhetscheften inom psykiatrin tyckte att en vårdplanering bör till snarast.. Tycker väl inte man kan kalla 6 månader som snarast??

Usch vad trött jag är på allt det sjuka.. Och väntan.. Ovisshet, rädsla..

Det ända man vill är ju att få må bra.. Få den hjälp man behöver.. Jag vet inte vart vården är på väg i vårt samhälle??

Har försökt hitta alternativ till behandling o princip hela Sverige nu... Men blir ju typ deprimerad att det finns ju FörF*an inte ett jävla skit!?
Eller jo flera behandlingshem för ätstörningar.
Men de som pådtås"bästa" alternativen har jag redan testat Både öppen och sluten/heldygnsvård.. CAPIO Anorexi Center , SCÄ, MHE i Mora och  Capio Varberg, dagvård Linköping, psyk hit och dit..

Är det mig det är fel på? Kan ju börja undra.. Tappar fan hoppet 😢

  • 186 visningar

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tappa inte hoppet❤Att du kämpar betyder att du är stark. Sedan har du absolut rätt att tänka att det är inte ok att man väntar 6 månader. Det är ju en lång tid. Man väntar för mycket nu tycker jag. Ändra inte dig och försätta att kämpa. Låt inte dem vinna eller den dåliga samhället vinna. Stor kram
nouw.com/enitalienareisverige
trettiofyran
trettiofyran,
Tack gulliga du 💞 Nä man ska väl inte tappa hoppet men vissa dagar är det svårare att hålla hoppet uppe! Vi får hoppas vi kommer fram till nåt bra iallafall imorgon. Jag vill ju bara ha hjälp, inte behöva strida med yxa o vänta i evigheter för att få någon 😢💞
nouw.com/trettiofyran
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Du har absolut rätt och jag är säkert att det kommer att gå bra❤
nouw.com/enitalienareisverige