Trist..

Postad i: Just nu..
Känns som att allt det "roliga" i de hela i bloggen försvann när jag va tvungen att radera massor. Inte för att det jag skriver om alltid är kul men va fan det är ju det som händer här som är min enda stimulans. Prat o händelser mellan mig, andra patienter o personal. Aja ska inte gräva ner mig för det. Får väl skriva om Britta o Arne. Eller tanten som skrapa triss kl. 08.44 idag o vann 100.000 som jag sa innan att hon skulle vinna. Eller..

Hej hej bloggen idag har jag på mig det här.. Dagens outfit. Ta bilder på min mat, eller nakna ben i soligt grönt gräs eller sommarstrand.

Dagen har hittills börjat helt okej. Frukosten gick bra trots att jag redan nu börjar bli nervös inför imorgon. Vägning. Idag måste jag renas. Måste va tom. Att de ska skapa sån oro. Att det ska va så jävla svårt att gå upp dom där kilona. Dragkamp. Motstånd. Envishet. Och vad blev årets julklapp!? Jo pulsklockan. De va ju roligt ha ha ha...not. Hur intressant är det att mäta sin puls? Kan tycka att stegräknare kan va lite kul o ha på sig nån gång ibland men pulsen skiter väl ja i. Så länge den slår o så länge den inte är under 33 slag per minut så är de väl inget att bry sig om, elllleeerr??
  • Postad i: Just nu..
  • 266 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229