Tala är silver, tiga är guld

Har många grejer jag skulle vilja berätta men kan inte. Kan kan jag väl men då blir det inte lika kul. En julklapp jag köpt till J som jag är dönöjd över o bara väntar på att paketet ska komma o att julafton ska komma så han kan få den..
Sen inväntar jag min egna julklapp. Den borde komma i slutet av veckan eller måndag-tisdag. Hoppas hoppas!

En annan grej oxå jag håller på att kolla upp som kan bli hur bra som helst. Och som jag ska unna mig när jag kommer från dehär jävla dårhudet.

Sen väntar jag tills imorgon kväll då my girls and boys kommer o vi ska spela paketspelet. Tradition som vi brukar haft hemma hos mig. Men nu är ju läget annorlunda o man får göra de bästa av situationen.

Längtar lite till på onsdag oxå.. eller nee..joo både och. Alla kontroller, vägning o rond. Vill planera inför julen o va 100% säker på att ja får permission iaf på julafton. Annars vet jag inte vad ja gör.. jo det vet jag men det tänker jag inte säga...

Idag har maten gått hyffsat eller typ sådär.. jävla bra planerat av den som beställde mat att ha både pasta till lunch o middag. Brunte äter inte pasta där med basta!

Nu ska jag slå in paket!
  • 376 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229