Tacka fan för det

Postad i: Just nu..
Bedömningssamtalet gav inget mer än vad jag väntat mig. Dom kan erbjuda dagvård men ser att jag är i behov av vård 24h / dygn. Sa att det inte var ett alternativ att gå på dagvård + inläggning på psyk resrerande tid. Då erbjöd dom att man kan få bli inlagd på psyk i Linköping, Motala pga mina erfaeenheter på psyk i Norrköping. Tack för erbjudandet men nej. Dom förstod mig. Ett annat alternativ var att skriva sig i Stockholms län för att då söka vård där. Det har ja många gånger tänkt men tycker att det är sinnessjukt att behöva skriva sig i annat län för o få hjälp. Tydligen har ätstörningspatienter i Sverige satt det i system att det nästan blivit ett problem för Stockholms läns landsting.
Aja tacka fan för detta möte. Skönt o träffa en läkare som kan o vet vad han pratar om. Som säger att om jag vore hans dotter skulle han vilja se mig placerad på Capio inte psyk. Hur ska jag göra för att få komma dit då!??
Det är politiska beslut tyvärr.. höll käften när han sa det. Kände mig mäkta nöjd när ja satt där med mer info om vad som är på g inom ätstörningsvården i Ösergötland än överläkaren för länsteamet. Som att sitta med alla ESS på hand haha..
Jaja.. nu blire shop till you drop på Ikea!
  • Postad i: Just nu..
  • 656 visningar
  • Nära Tornby, Linköping

Gillar

Kommentarer