Summering av helgen, hoppfullt

Postad i: Just nu..

I fredags va de en förjävlig dag vilket ni kunnat läsa om. Lördagen igår va bättre. Ångesten fanns där men orkade inte lyssna på den så mycket. Likaså idag. Har kännt mig lite lugnare o mindre ångestfylld. Helgen vart inte så pissig som jag under fredagen målade upp.
Maten har gått som vanligt, kolhydraterna (ris,pasta, potatis) ÄR svårt för mig att äta därav blir det att jag inte äter upp allt på tallriken.. Det finns inte på världskartan lixom. Bröd, knäcke o gröt går bra. Har börjat äta lite mer frukt oxå. Älskar persimon eller va dom heter, (sharonfrukt, kaki) köpte en korg i onsdags när ja fick mig lite frihet.
Men bäst av allt är nog att jag inte kräkts sen i onsdags. Det om nåt är framsteg. Ingen torky, handskar, påsar o mopp på flera dagar!
Det va så skönt när mamma o pappa kom o vi gick ut en liten runda med rullen i solen. Tänk va lite sol kan göra för humöret. Jag blir alltid glad av solen. Den har ju lyst med sin frånvaro i veckor.. Blev även rörd över ett sms från brorsan <3
Snart är det dags för fika vagnen att göra entre för sista gången denhär veckan.. sen godis.. sen godnatt o imorgon är det ny vecka,ny dag,nya tag. Som vanligt ska alla nya tag tas på måndagar hahaha ;)

  • Postad i: Just nu..
  • 293 visningar

Gillar

Kommentarer