Som vanligt då..

Vaknade till vid 04. Rökte o gick o la mig igen. 2 h 15 minuter senare vaknar jag igen. Gick upp ut i korridoren, kika på klockan i köket 06.15.. ovanligt. Är typ som Skalman. Vaknar exakt samma tider varje natt/morgon.
Nu ska gårdagens intag bort. Gårdagens intag som egentligen inte va för mycket, snarare för lite. Om man inte räknar med det jag kvällen innan hade gömt undan på mitt rum, knäcke, en skiva pågenlimpa o några smörpaket ..På kvällen bad jag om glass o fick en bägare med hackade nötter o naturgodis på.. gott. Fikavagnen står kvar. Jag plus några patienter är kvar i matsalen där även soffa o tv finns. Det var vid det tillfället jag kom över knäcke, bröd o smör.Efter glassen runt 21 har även allt undangömt tuggats o svalts o magen är smockad o full. Jag äcklas. Det är lugnt på avdelningen. Jag smyger in på mitt rum o börjar spy. Några minuter senare öppnas dörren.Jag fortsätter spy, va ju knappt halvklar.
Personalen kommer tillbaka med torky, en påse o handskar.


Jag börjar torka men frestelsen att få upp det sista är för stark så istället för att torka spyr ja upp ännu mer. Är inte helt nöjd med med det jag fått upp men har inget vatten. Fan.. o imorgon är det vägning. Blir lite fundersam vart personalen håller hus.

Tar min röda poncho-filt o kryper upp i soffan. Klockan är 22 o Nyheterna på 4:an börjar.. tråkigt..jag somnar. Blir väckt o följd in på rummet som fortfarande är på vädring o är svinkallt.
-Buuuuuuurrrr, säger jag o byter om till den rena nattskjortan som tillhör Landstinget. Fick en ny för den andra va de ett stort hål i efter att jag försökt tända eld på den. Stoppar i dom rosa öronpropparna i öronen allt blir tyst, jag är nästan tom o slocknar direkt.. som vanligt..

  • 299 visningar

Gillar

Kommentarer

noora360
noora360,
Åh du lilla människa. Jag vill bara hålla om dig, säga att du är så fin som du är. Det helvete du går igenom kan jag inte föreställa mig. Men världen har så mycket att visa! Önskar jag kunde hjälpa dig se den och dig själv med nya ögon! Fortsätt kämpa! Finn din väg genom livet och älska dig själv igen 💕
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229