Söker o söker..

Postad i: Just nu..
Ligger o grubblar på allt o ingenting. Varför ska allt vara så svårt? Varför ska allt ta sån tid? När jag skickade iväg mitt mejl till diverse politiker hoppades jag på snabbt gehör. Fick många vettiga svar men vad hjälper ord på ett papper? Det viktigaste mejlet fick jag av hon på Vrinnrvi som sa att dom skulle ta upp mitt ärende i utomlänsremissgruppen 23 april. Redan då ifrågasatte jag hur ja ska orka stå ut att vänta tills dess då det var över en månad kvar. Men jag stod ut o flöt med o den 23/4 kom. Ivrigt ville ja ha svar på vad som sagts.
-Vi kommer nu börja kolla runt efter lämpliga behandlingshem.
-Okej... vilka vi?
-Jag o Sofie på ett hörn svarade Maria.
-Vadå på ett hörn? Vem har "huvudrollen" då?
Inget svar..
Fick veta förra frukosten att dom ringt runt till ett flertal ställen både mer o mindre seriösa och hittat 2 lämliga ställen som skulle passa mig. Dock är det ingen som tar emot mig i det skick jag är i nu. Ett hem hade sagt att ja skulle upp till Bmi 19 innan jag fick komma.. Man bah aa för man går ju upp 15-20 kg så på en pisskvart.. Ett annat ställe erbjöd ett väldigt fullspäckat fysiskt aktivitetsschema. Tennis, gym, simma mm.. ja det är ju väldigt lägligt o börja med hårdträning. Ett tredje ställe hade sagt att jag var välkommen o att dom hade plats. Att jag va i detta skick det spelade ingen roll.. det var "bara" peta i mig lite kalium o tvinga mig äta!.. Mm bara lixom..
De 2 intressanta ställena har jag inte fått veta nåt om för att jag inte ska snoka. Möjlighet finns att få komma på studiebesök i juni finns OM jag är i bättre skick. Så nu hänger allt på mig igen.. eller det gör det väl alltid men nu lite extra. Vi kan planera en inläggning, frivilligt då. Sanna blir tyst o tänker. Frivilligt? Ska jag frivilligt bosätta mig på det där hemska stället med alla dess restriktioner o brist på kompetens o kunskap? Svårt val. Nej!!

Har en plan B. 26 maj bär det av till SCÄ i Stockholm. Det är verkligen inte mitt drömscenario men det är iaf vård o inte förvaring. Landstinget kommer iaf inte gå med på att betala 2 olika "behandlingar". Min tanke är att ev få gå i dagvård på SCÄ i väntan på behandlingshem. För öppenvård har jag rätt till att söka i hela landet. Sen får jag väl sova på soffan hos nån...

Den här veckan får jag nog ingen frukost. Vart stressigt förra veckan så vi glömde boka upp tider o fick ingen tid igår o denna vecka är så kort så antar att det inte kommer bli nåt.. varken frukost eller lunch.
  • Postad i: Just nu..
  • 696 visningar
  • Nära Söderköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229