Sjukt väntan på att få brinna i helvetet

Tiden går, dagarna går.. Känns som man får i nån dimmig bubbla och bara väntar..

Ringde till Mando meterkliniken i måndags för att höra mig för om dom fått in remissen min läkare skrev i torsdags. Den kunde ej gå elektronisk eftersom det är olika landsting. Så fort dom fått remissen skulle hon återkomma med tid för inläggning på heldygnsvården där i Huddinge.
Dom kunde förhoppningsvis erbjuda en plats redan nästa vecka..

Jag vill bara få ett samtal med tid, dag o plats att "infinna mig". Så jobbigt att inte kunna planera något eller börja packa lite osv.

Försökt röja undan aningen här hemma. Städat ur skafferi kyl och frys och frostat av den.

Avslutat prenumerationer och inte beställt nåt särskilt för allt känns så ovisst. Väntar bara på en beställning från Åhléns.. Inga nya Tradera aktioner, skickade iväg allt i måndags.. Har mer bråte jag skulle kunna sälja men vill ju hinna skicka det oxå..

Usch, jag mår verkligen skit.. Idag känner jag mig febrig o frossar.. Börjat fuska mer o mer med maten. Ätstörningen känner sig hotad på. Nåt sätt. Jag vet att det är totalfel och jag borde egentligen göra tvärtemot. Äta mer, dricka mer, röra mig mindre.. Men ätstörningen vill "passa på", en sista jävla gång.. Sista gången för gott. Sen ska du brinna i helvetet och fy fan va sköööööönt det ska bli att inte ens ha möjlighet att hetsäta eller kräkas..


Oj nu vart det ett lite längre inlägg än vad jag tänkt.. Ursäkta mina fina väl valda kråkor..


Hoppas ni har en bra dag! 💕

  • 356 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229