Sjuk Barbapappa

Dubbelmoralen är maxad. Ena halvan av mig är totalt genom besviken o rädd o andra halvan hyffsat lättad då jag hade väntat mig värre på bedömningsmötet på SCÄ igår. När vi pratat med läkaren i ca 15 min kände hon att hon va hyffsat nöjd med lägesrapport.. Min tanke då va Jaha.. Mamma tog ledigt från jobbet o gick upp runt 5.. åkte vi hit för o få veta att det är 2 månaders väntetid på ev inläggning hos dom? Vad ska jag göra under tiden? Öppenvården vill ju inte ta emot mig för jag är för sjuk. Fick veta förra veckan att jag inte heller är listad på nån vårdcentral i hela Sverige och jag har inte listat om mig så fattar ingenting..
Tänkte tillbaka på PIVA förra året. Det kändes ännu mer som att då höll dom mig tvångsvårdad där bara för o jävlas. Allt va ju så jävla allvarligt då.. Men inte nu tydligen!? Fattar inte.. Dubbelmoral som sagt.. Man vill och vill inte. Önskar man kunde trolla o "bara" börja äta normalt o börja leva typ.

Haha igår innan vi stupa i säng hamna mamma o ja i en skrattattack antagligen för båda va så himla övertrötta. 
-Jag är hungrig...
-Men ta lite youghurt då?
-Näää.... Kan inte.. Då kommer ja bara vilja ha mer..
-Klart du kan,  det är ju inget farligt,  du måste komma över det där med att inte lägga dig med tom mage.. Så nu ska du ligga o plåga dig själv o va hungrig istället då?
-Jaa annars kommer ja vakna som en Barbapappa..
-En Barbapappa haha?? Då får du skicka en bild till mig imorgonbitti för jag får inte ihop i mitt huvud hur du av lite youghurt skulle förvandlas till en rosa Barbapappa under natten.
- Hahahaha nä inte rosa,  den svarta pappan haha!
-Men det är ju mamman??
-Är det? Skitsamma den svarta Barbapappan menar ja iaf.
-Okej haha med en vit youghurt fläck rinnandes som hår på huvudet då eller?
-Hahahaha ja typ..

Vi vek oss dubbla av garv o jag går o garvar åt de nu när ja skriver om det. Vadå vanföreställningar deluxe!?
Aja vart ingen youghurt så vakna inte som en Barbapappan iaf,  skönt det haha!!

  • 810 visningar

Gillar

Kommentarer

helena.fridstrom,
Har läst några av inläggen i din blogg..
Vården för oss med ätstörningar är under all kritik. Kass, värdelös och totalt rutten duger inte ens till att beskriva den. Blir lila rosenrasande varje gång jag tänker på den.
Hoppas det löst sig för dig nu!
Kämpa på. Kram
helenamaria.blogg.se
trettiofyran
trettiofyran,
Ja den är ju så värdelös att man skäms av tanken. Man undrar om dom ens har nån tanke i vissa län?!?! Tack för du läser o tack så jättemycket för dina fina ord! Kram <3
nouw.com/trettiofyran