Sickan har en plan

Nu jävlar. Under de vakna timmarna inatt låg jag o grubbla o vart irriterad. Vakna vid 4-tiden o då stod min dörr på glänt med en tidning vikt under så den inte skulle åka igen. Frågade nattpersonalen varför o fick som svar att läkaren bestämt att jag skulle ha tillsyn varje kvart. Jag fatta ingenting, vad hade ja nu gjort!? Visst ja mådde skit o hota med diverse saker igår men va fan, töntigt.. så har dom aldrig gjort förut. Får se om de blir samma inatt. Fatta de som att de skulle gälla dygnet runt, tillsynen alltså. Aja..
Låg iallafall o grubbla en bra stund. Jag låg o tänkte att jag skulle låta bli att äta o inte dricka nåt så ja torka ut o svalt ihjäl. Bra plan. Dock seg o utdragen process. Och verkligen inte genomförbar på ett sjukhus.
07.25 hade mina tankebanor ändrats. Va fan jag VILL INTE VA HÄR. Hur ska jah göra, hur ska jag göra...??? Det ända är att äta så jag går upp i vikt. Äta,äta,äta... Ska trycka i mig mat från o med idag.
*ÄTA ALLT.
*INTE SPY.
*BEHÅLLA ALLT.
*SLUTA RÄKNA.
Min plan är att lyckas genomföra detta på 1 vecka. I en vecka kan de va värt att må skit, ha en helvetesångest, känna sig vidrig, fet, äcklig, tjock o smutsig. 1 vecka. 7 dagar. Bara jag går upp dom där kilona tills på onsdag nästa vecka sen är de game over o jag tänker ta mina grejer o tacka för mig. Vet ju uppenbarligen hur lätt det är för mig att tappa i vikt så det gör att ja kommer kunna stå ut. Bara gå ner allt sen igen.. Det är en sjuk plan ja vet men just nu är det så jag kommer göra.
  • 420 visningar

Gillar

Kommentarer