Saknad och öden livet och döden

Postad i: Just nu.., Livet!, Ätstörningar/ Psykiskhälsa

Igår va jag på min väns grav och tände ljus. Hade inte hunnit se att gravstenen kommit på plats. Den vs så fin. Många hade varit dör och tänt ljus. Tårarna rann. Orättvisa. Varför? Kom tillbaka..

Det blev som ett tomt hål i en. Man saknade allt. Allt vart kallt o mörkt. Ville helst gräva ber mig hos honom.

Man sja va racksam att man lever men ibland önskar man att man kunde leva mer, inte bara existera. Njuta av de små sakerna. Inte va så ensam pga att man inte klarar av att umgås eller vaea social så som "normalt folk".
Problemet ligger dock hos mig. Der är mig det ör fel på o ingen tvingar mig att avstå. Men ingen uppmuntrar löngre geller till att delta. Alla tar för givet att jag inte vill...men det kanske jag vill men inte törs bjuda in mig själv..

På kvällen satt jag bara o grät. Jag vill förändra mitt liv men kan inte själv o vet inte vem jag ska be om hjälp o stöd. Samhället sviker gång på gång. Litar inte på nån eller nåt.

Idag blev jag så otroligt glad. Sprang ett ärende inne i centrum o sprang på en gammal vän jag stod väldigt nöra för några år sen. Hon har flyttat till Stockholm, gift sig och bar nu ett bytt litet liv i en sele på magen.

Så är livet, nån försvinner, något nytt föds.

Hör av dig sa hon och hörde hur hon sa det från hjärtat. Det värmde.. Jag fällde nästan en tår av lycka 💕

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så sorligt. Jag tycker att det är inte nåt fel på dig men på samhället.. Du är roligt och smart och vem som helst skulle vilja spendera tiden med dig. Vara dig själv alltid, lita ju alltid på dig . Tyvärr finns jätte falska personer nu för tiden och man kan inte öppna sig som man vill för att annars går dem och berättar för andra. Det finns jätte fina människor som din vän du träffade. Det är dem som är värda❤nouw.com/enitalienareisverige
trettiofyran
trettiofyran,
Tack vad rörd jag blir, dina ord värmer <3nouw.com/trettiofyran
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag tycker verkligen så❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229