Såååå nära att lyckas bluffa

Jag hade laddat. Jag hade bunkrat. Jag hade i dagar klurat på hur jag på bästa sätt skulle kunna manipulera siffrorna på vågen. För att gå in på sjuka detaljer hade jag inte heller skött magen på 2 dagar o inte heller kissat sen kvällen innan + behållt massa mat i kroppen + druckit 1.5 l vatten innan vägningen igår morse. Det va första gången under mitt ätstörda liv jag gjort så. Annars har vägning alltid inneburit att laxera, inte äta, kissa o bli av med så mkt skit(mat,vätska,avföring) ur kroppen som möjligt för att väga "rätt" Dvs inte väga vätska o mat som ligger kvar i kroppen. Vägning ska ske helt tom. Inte en droppe vatten o försöker kissa o spotta så mkt ja kan för att få ur mig mer vätska. I'm sick I know..
Jag hade iallafall gjort allt som stod i min makt för att vågen skulle visa 40 kg och därmed bli av med tvångsvården.
Låg kvar i sängen tills Fröken Våg, Herr EKG, MISS MEWS o Baby blodprov dundrade in i mitt rum. Några minutrar tidigare hade allt blivit ovanligt tyst o det vanliga ljuset som sipprar in genom springorna i dörren vart betydligt svagare. Skumt tänkte jag. Strömavbrott tydligen fick ja veta.
Låg o tänkte på allt ja skulle göra när jag kom ut efter ronden kl 13. Låg o bad till gudarna att snälla va på min sida. Låt mig få en fröjdefull jul.
Efter alla kontroller återstod bara Fröken Våg. Det va nu det gällde. Jag va till 98% säker på att jag lyckats. MEN när jag tog det där klivet upp på Fröken Våg saknades det 3 hekto. 3 JÄVLA FJUTTIGA HEKTO. Hade jag bara druckit 1 stort glas vatten till hade jag inte behövt skriva det här nu. Då hade jag varit hemma. Läkaren va hård på ronden o trots att jag var "så nära" målet vägrade hon ta bort tvångsvården o jag fick fortsätta kämpa på så bra som ja gjort tills på måndag så skulle ja nog gått upp de där 3 hektona tills dess, sa läkaren..
Jag tjöt, jag va så jävla besviken, jag skrek o slog, spydde o kompenserade o straffade mig på olika sätt under hela resten av dagen.
JAG ORKAR INTE MER!!!
Förlåt till alla er som hoppades på mig igår. Alla som tyckte det va bra att jag gått upp i vikt. Allt va en bluff. Jag är en bluff o nu får jag gå med svansen mellan benen o skämmas. Berättade för personalen igår vad jag gjort så imorse återkom Fröken Våg på besök. Trodde jag hade bluffat omkring 2-2.5 kg men det va mer....Nu kommer förvaltningsrätten verkligen inte skriva av mitt LPT:t idag. Hoppas gör ja men tror dom går på läkarens linje. Faaan. God jävla jul...
  • 533 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229