Räknar inte

Gårdagen va bra. Eller bra o bra. Bättre än jag förväntat mig att den skulle bli. Det mesta gick som planerat o maten gick bra. Vart bara lite tjaffs o gegga om mina 10 godisbitar.. sur vart jag. Fick väl 6 st. Sur bad jag om mer.
-Men hur stora bitar ska du ?? Om du hade 10 såhär stora (visar med händerna ca 1 m) geleråttor skulle du ha alla 10 dom då??
- Nää såklart inte, men fan det här är ju pyttelite. Tittar besviket i min lilla plastskål där det ligger 4 rutor marabou, en colanapp, en skumtomte, en kola o en liten bit daim.. Gluffs gluffs. På några minuter va den tom.
-Kan jag få en frukt oxå?
- Nu får du lugna dig.
- Fan för er, då går ja o spyr då. Körde med samma hot som veckan innan jag stack. Ett hot som inte funkar för jag får ju inte mer godis för det. Snarare mindre då det jag fått hamnar i en sörja på golvet istället. Spyr av ilska o besvikelse. Spyr på att bli nekad. Spyr på er som inte låter mig äta det jag vill. Gick o la mig tom o hungrig. Sov som en stock fram till 07.15. Lät bli att räkna imorse. Tiden räckte inte till. Det är heller inte bra för mig. Bättre att ta de lugnt, bygga upp mig istället för att bryta ner mig. Bättre att räkna dagarna till julafton, 20 dagar kvar.

Känns på ett sätt ändå skönt o va tillbaka igen. Hur dumt det än låter så är det en liten trygghet det här med rutiner, matschema o "normal"aktivitet. Jag erkänner ju själv att jag inte klarar mig på egen hand. Inget går bra då. Det blir bara allt eller inget. Oxhunger.

Vet inte hur mycket mat, godis o skit jag ätit under dom dagarna ja vart borta. Fan va onödigt. Gott för stunden men i efterhand äcklar det bara. Pinsamt att äta ute. En liten liten tjej går loss på buffen. Hämtar överfulla tallrikar gång på gång. På pizza/taco buffen satte sig 2 killar vid bordet bredvid mig. Det vart pinsamt. Jag hade hunnit trycka i mig en tallrik med ett berg av köttfärs, grönsaker tacosås o nachos o 4 slizar kebabpizza med massa sås på. Ena killen hade 4 slizar på sin tallrik. Jag hämta en tallrik till, likadan som innan. Killen va inne på sin 3:e bit. Jag försökte äta normalt. Tugga tugga tugga.. Äta med kniv o gaffel. Fan kunde ju tryckt in hela slizen i mun på en gång om jag inte haft publik. Åt mig inte övermätt på den buffen. Det vart för pinsamt.. Väntar till julbordet på IKEA öppnar. Där är det lättare att "gömma" sig. Men det vart aldrig nåt julbord för det va sån jädra kö. Gick o handla glass, munkar o ett 6-pack chokladbollar. Gluffs gluffs.. Vet inte hur många gånger jag gick in o ut på toaletterna på varuhuset. Tur att de va gratistoa annars hade det blivit dyrt.. Onödigt att kasta så mycket pengar i sjön. Vart en dyr permission. Flera hundratals kronor om inte över tusen bortspolade o ytterligare 3 kg längre från att bli utskriven. De va ju roligt ha ha ha.. Fan va onödigt. Lätt o va efterklok som vanligt.
Om intresseklubben antecknar..  • 252 visningar

Gillar

Kommentarer