pWihoo

Postad i: Just nu..
Har varit ute nyss med rullen till kiosken o köpte en korsordstidning o en triss o självklart några 2-kronors kolor. Dom är syndigt goda! Behövde lite uppmuntring tyckte jag. Läste mitt horoskop i nån tidning o det stod att ja kunde vinna på spel o att nr 3 va den bästa tursiffran. I kiosken har dom hängt upp lotter på en lina med siffror. Det fanns bara få lotter kvar men när jag såg att nummer 3 hängde där o ropa mitt namn va ja tvungen att köpa den. Skrapa direktnpå väg tillbaka till avdelningen. Wihooo vinst!! Vart väl inte rik direkt men fick tidningen gratis om man ser det så :)

Annars har de varit en rätt lugn dag. Håller på febrilt o letar efter en "grej" till en speciell person <3 Tar tid men hoppas de går vägen.
Mamma o pappa va här en stund o vi va ute på en liten promenad. När dom skulle gå såg jag något i pappas blick o ansiktsuttryck. Sorg. Hjälplöshet. Vem vill behöva lämna sitt barn på ett ställe som detta?
Har även gjort ett massutskick om planer för julafton. Fick ett jättegulligt svar av min moster :) <3
Men maten har gått sådär idag... Lunchen åt jag inte upp. 1 skorpa till mellis o äckligt kött o potatis fick vi nu till middag.
Blää, fan va ja hatar kött. Jag ska bli vegetarian!! Ogillar sånt som är segt o äckligt med senor eller blodigt kött, torra fläskkottletter, seg lövbiff mm mm
Har smakat oxfile nån gång men spotta ut skiten. Som att tugga på gummi. Men det är för att jag äcklas sådant över köttet om det är blodigt, o då blir de istället well done o segt o äckligt. Oxfile -Nej tack!
Fläskfile, köttfärs eller långkokta grytor så köttet faller isär, det kan man kalla kött .. för det går att äta, o fisk o kyckling oxå.
Ikväll blir de lugnt, kvällsfika o sen försöka hålla mig vaken o se Idolfinalen. Inte för att jag följt det så noga denna säsong men tycker båda tjejerna verkar bra :) Blir väl godis-tjaffs ikväll igen.. räknar med det iallafall så kan ja ju alltid bli överraskad om de inte blir så hihi :)

Ha ett trevligt fredagsmys!

  • Postad i: Just nu..
  • 266 visningar

Gillar

Kommentarer