Panik 15-21

Har efter 6 timmars lång ångest attack o ja vet inte hur mkt piller dom tryckt i mig, har jag samlat ihop lite o sitter med tårana rinnandes ned för kinderna i soffan för att försöka distrahera tankarna med att se på Let's Dance..
Tankarna i huvudet snurrar i sin negativa virvelvind lika mycket för det..

Hatar o yser agg mot allting här just nu,  som en igelkott med taggarna utåt.  Alla vill bara jävlas,  man är bara ett jobb för dom o man kan inte lita på nån. Gång på gång på gång uppstår fel o missförstånd. Spelar ingen roll vad man än säger för ingen lyssnar ändå.

Ta emot hjälpen,  dom vill dig väl.. My as.. Önskar just nu ja kunde ta tillbaka min egenanmälan hit o sluppit allt.. Nu är man fast här inne till typ torsdag då jag ska på förhandling i förvaltningsrätten.. Prata med min advokat förut,  skön snubbe men vore ju ett mirakel om han kunde hjälpa mig..
Hur man nu ska stå ut till torsdag när varje minut är plågsam..

Ja det va min Fred-dag.. Krutet i bössan lades på att välta omkull o kasta allt som va mjukt o gick o greppa i mitt rum (förutom säng o sängbord ) och att slå sönder armbågarna så det blödde samt i allt bankande slog jag väl i skallen oxå så fick en blå bula i tinningen.

Synd att man inte har en "OFF-knapp"  så man kan slippa tänka så mycket för ett tag.. Den som uppfinner den borde få nobelpriset..

Förlåt för ett väldigt deppigt inlägg men ska man bara tiga o va tyst då? Sanningen är inte alltid rolig att höra,  that's life..
Nu fick ja en shot kalium oxå.. Fan en stor shot bailys hade ju smakat bättre hahaha.. Blää!

Får väl hoppas ja kan sova o vakna till en bättre dag imorgon..
Hopp, hoppa, hoppas och Tro?
Tro gör man väl i kyrkan? Ser inte skymten av en kyrka här.. Bara vita väggar,  låsta dörrar o hänglås.. Jävla fängelse..

  • 1 674 visningar

Gillar

Kommentarer

kyrksyster,
Oj, så jobbigt och så hemskt för dig. Önskar jag kunde lindra din smärta. Om det är nån tröst så ber jag en bön för dig ikväll.
kyrksyster.wordpress.com/
trettiofyran
trettiofyran,
Jag hoppas att den bönen hjälper mig något! Tack 💞
nouw.com/trettiofyran