Önskar besked, läget idag..

Postad i: Just nu..

Jag vet inte hur jag ens ska försöka förklara läget just nu.. Känns som kroppen lever varannan dag.. I lördags va det lika jävligt som idag. Igår aningen piggare och då kör man slut på sig istället. Men loppisen var kul o alltid kul med fynd 😍

Kallsvettas, mår illa, i princip helt orkeslös men ändå så rastlös ända in i själen.. Ögonen svider av sömnlöshet, vill bara lägga mig och sova tills dom ringer om besked om inläggning. Men det går ju inte... Inte går det bara ligga o sova o vila. Nej nej, kör på bara.. Utan ork o utan fantasi. Utan begrändnkng. Du är unik o går på luft o vatten.. Typ.. Vänta o stå ut lite till, snart äre kört. Går det så går det. Ringer dom så ringer dom. Åh vad tankarna spökar och snurrar.. Förlåt för ett rörigt inlägg men det är typ så läget är just nu..

Vill bara ha ett besked. Så man kan planera. För det är sån jag är. Jag vill kunna planera och va ute i god tid. Nu när jag inte kan det blir jag nästan totalt handikappad o vet inte vad jag ska göra..känns som dagen mest gå ut på att fördriva tiden.

Har packat upp paketet från matsmart och lagat soppa på butternutpumpan jag fick av farmor. Bakat lite skit, typ drömmar med Wertherskola samt 2 limpor. Handlat o umgåtts med mamma som varit saknad i helgen, får väl nöja mig med det 💕

Använde kokosvatten som farmor fått av pappa.. Han ville inte ha det för det va fel på det enligt honom.. Va ju inte ens öppnad o inte fel på alls.. Hellre i soppan än i slasken!

Matsmart beställningen som farmor hjälpte mig få till. Efter 150 kr i presentkort betalade jag 9 kr för allt på bilden.. Ibland får man till det!

  • Postad i: Just nu..
  • 344 visningar

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det var ett superfint. Hoppas att du får veta snart. Kram
nouw.com/enitalienareisverige