Nyvaken men glad

Postad i: Just nu..
Det vart sent igår. Skönhetssömnen får lida. Ehh vad gör de. "Sova kan man göra i graven" har jag många gånger sagt. Klart man inte går o lägger sig kl 21.30 när man är fri att göra vad man vill. För det va jag igår o jag gjorde det jag ville o det vi bestämt. Brunte bröla lite men sket i han. Kycklingtacos o mys med tända ljus. Brunte åt en helt normal portion. Kl 20.30 hämtades biobiljetterna ut. 2 biljetter till Hungergames nya. Som jag väntat. Ett helt år. Så segt att dom släpper filmerna med sån tidsintervall. 365 dagar till nästa gång ja sitter i biosalongen.. minst.. Och självklart sluta den mojje. Mådde dåligt av den scenen. Fick mig att tänka på PIVA ångest o panik. Såg mig själv litegrann. Bältad i ett kalt rum med bara en säng o helt uppslukad av ångest, panik o galenskap. Sparkandes o skrikandes..usch. Inte för att jag nångång blivit bältad men hans kamp mot de fastbundna armar o ben har jag varit med om många gånger om genom åren. En gång vart jag inrullad i en madrass. Jävla kåldolme haha. Men det va bara för o få mig lugn. Vilket de inte fick utan man får bara mer panik av att bli fasthållen. Aja.. nu ska ja inte ödsla dyrbar tid på att skriva om det..
Hade iallafall en jättebra o mysig dag/kväll/natt igår. Efter bion vart jag hämtad av mamma o pappa. Dom ställer alltid upp. I nöd o lust. Klockan 23.45 stanna bilen utanför mitt barnhem. Den vita huset. Stenhuskvarnen. Mamma hade satt upp adventsljusstakar o julgardiner. Tryggt att få komma "hem". Även att väggarna i detta hus bär med sig många minnen. Fick sova bredvid mamma i dubbelsängen. Vi låg o småprata en stund. Allt kändes så skönt. Va inte ens trött. Brunte låg o tänkte en lång stund innan jag gled in i drömmarnas värld.

Nu blir de frukost sen tillbaka till lägenheten o röja,tvätta o rensa. Hade "tur" att få en tvättid redan idag kl 7. Haha jippi liksom vem vill tvätta kl 7 en lördag??

Passar på o myser i min dress med snören. Den får ja ju inte ha sen när ja kommer tillbaka.. åhh.. hmm.. gahh.. tillbaka. Sanna ska tillbaka. Idag kl 17. S.K.A. Vill inte men det blir bäst så.. mm.. Brunte brölar...
  • Postad i: Just nu..
  • 383 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229