Nytt år, löften och nystart

Postad i: Just nu..
Gårdagens nyårsfirande vart väldigt lyckat. Skön lugn, lättsam stämmning i goda vänner lag, med god dryck o fin 3 rättersmeny bestående av Kräftsoppa till förrätt, Egen jagad/skjuten/slaktad Duva och kycklingfile, rostad potatis o morötter samt vitlökstekta färska champinjoner o vårlök. Bärsky. Vet inte vad den va gjord av men det passade bra till duvan o kyckligen som i sig va så mört. Till efterrätt hade FN fixat syndigt god chokladmousse med hela bitar av choklad i samt riven vit choklad att toppa med. Mätt.se
Klockan rann iväg o vips så va hon 23.52 o vi klädde på oss för att åka upp till takterassen för att se på raketer o skåla in det nya året i skumpa. Jättebra utsikt, över nästan halva stan. Synd bara att så många "missbrukar" raketerna minst en vecka i förväg typ...

Efter skålar kramar o glada hälsningar om ett gott nytt år rörde vi oss ner i källaren igen. Satt o prata om allt o inget, summerade 3 bra positiva saker som hänt 2014. För i mitt fall trots långa vård perioder hsde jag ändå en jävligt bra sommar. Och träffa Jonas, som en stund innan vi gick upp på terassen sa att han ca tvungen att säga en sak för han kunde inte hålla på det sa han. Åhh vad är det!?Spännande!? Vad kan det va tänkte jag. Vad har han nu i kikarn? Han kan väl inte fria än haha :P Åhh ja vill säga det nu men väntar till 12-slaget sa han o log. Och du ska veta att jag menar det från mitt hjärta.
Kl 00.03 typ omfamnad i hans varma famn skålade vi in det nya året med jordgubbsbubbel. Sen sa han:
-Jag älskar dig. Och det är inte nåt jag bara säger utan jag menar det från mitt hjärta. Älska är ett starkt ord men jag måste säga det till dig för jag gör verkligen det. Så gullig, så söt, så fin. Vad har jag gjort för att förtjäna denna fina kille som stöttar mig i alla lägen, glad som ledsen o ångestfylld.
Älska är ett starkt ord tycker jag med. Jag älskar många personer men känner inte mig själv värd att älskas så som jag misshandlar mig själv o låter dom som älskar mig se på. Det känns inte rättvist. Vem fan vill ha mig. Jag är ju bara en böld i röven. Hata mig istället. Frys ut mig, ignorera mig. Lämna mig helt ensam o säg åt mig att jag kan höra av mig när jag är frisk & fri från min sjukdom..
Men det är väl bara mina egna negativa tankar. Alla vill ha Sanna tillbaka, en sund, frisk, energifull tjej med 100 projekt i rullning o impulsiva påhitt och det är väl därför ingen ger upp.
Trots Brunte, ångest o opanik puschar han mig med kloka ord som likagärna skulle kunna kommit från en psykolog. Det är så himla skönt för jag kan va helt mig själv o han dömmer mig inte. Han hatar Brunte lika mycket som alla andra gör men ser ändå igenom sjukdomen och ser mig som den person jag är när inte Brunte härjar med mig. Den snälla, omtänksamma, spralliga, busiga, påhittiga o smarta tjej som finns därinne.

I mina ögon är du det finste som finns.
Du betyder så mycket för mig. Min fina.

Du är fin. Du ger mig kraft. Tillsammans är vi starkare än Brunte så det så. Innan vi somna igår eller imorse rättare sagt sa han. om du kämpar o går upp i vikt kommer du må mycket bättre o va stolt att du klarat det på egen hand. Efter det.. DÅ.. DÅ kan du peka finger åt Piva o deras vård på riktigt. Du har så rätt. Jag vann inte på riktigt mot sjukvården o genom att bli av med LPT:t trots att jag inte uppfyllt kreteriet. Jag kom undan bara. Det är nu jag måste kämpa på riktigt. Lära mig att hantera först o främst maten. Sen komma igång med saker som får mig att må bra. Som blommor. Åhhh vad jag saknar min praktik! Har ja lite flyt är det nog inte omöjligt att ja får komma tillbaka till Vita Duvan. Skulle va så himla kul! Fan vad ja saknar dom! Och blommorna. Det ger mig ro, det gör mig glad, det får mig att känna harmoni i en förövrigt kaotisk o ångestfylld värld.

  • Postad i: Just nu..
  • 385 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229