Kommentarer på gott o ont

Postad i: Just nu..
Blir lite lätt illa till mods av vissa kommentarer. Kommentarer som sägs ansikte mot ansikte är jobbigast. Positiva kommentarer tolkar jag negativt fast personen i fråga bara menar väl o vill pigga upp.
Sen kommentarer på facebook o bloggen. Är jätte tacksam o rörd över hur många som läser o bryr sig.
Sedan finns det kommentarer som jag inte vet hur jag ska hantera. Mitt syfte med bloggen är absolut inte att trigga nån till ett liv med en ätstörning. Vissa inlägg kan bli ganska ätstörda, I know, men det är ju bara sanningen. Har tidigare skrivit "Tycker ni att det är obehagligt att höra sanningen"?
-Din blogg är naken men bra, skrev en.
-Det gör ont i mig när jag läser din blogg, skriver andra.
Jag kan förstå det. Det gör ont o det är äckligt o naket, detaljerat o ätstört. Men allt är sant o jag tycker det är skönt att ventilera på ett sätt jag funnit fungera för mig. Att skriva. Jag gillar att skriva. Pratat om problem har jag gjort i tillräckligt många år.

Jag tycker att det är så fel att man ska tabubelägga psykiska besvär, deppressioner, ångest, självmordstankar, ätstörningar mm. Finns det nån människa som lever sig igenom ett helt liv utan en endaste deppig dag? Ett helt ångestfritt liv? Ett liv utan problem? Tror inte det.
Tror snarare varannan kotte går omkring med sämre dagar o ångest över saker man inte kan rå för.

Så nu undrar jag.. hur ska jag göra i fortsättningen för att få ut min frustration utan att trigga, vara för ätstörd, ljuga eller förfina sanningen?

Ber om ursäkt till er som tagit illa vid er o ska fortsättningsvis försöka använda en mer positiv anda. Åt rätt håll, streta emot ätstörningen, inte med.
  • Postad i: Just nu..
  • 341 visningar

Gillar

Kommentarer