Känslan av att klara nåt

Postad i: Just nu..
Att känslorna spelar en ett spratt är nog mänskligt. Men när känslor blir till verklighet då? Nör man tex känner att man dör om man "inte klarar av det ena" eller man dör om man inte får "det".. Denna inre strid. Är jag ensam om det?
Man vet vad man ska o borde göra men det är så svårt i praktiken. Tänk alla nyårslöften.
Hur länge håller man dom?
Man har motivation ett tag sen tappar man gnistan o slutar av det man satt löfte om..

Min motivation går som en bergochdalbana. Ena stunden är man på ganska bra sinnesstämmning, kan gå o nynna för sig själv o känna att allt är faktiskt inte så hopplöst. Sen ett tag senare får man en liten liten motgång o allt vänds till misslyckande o självbestraffning.

Men idag har jag kämpat. Jag har gjort mitt bästa o mer kan jag inte göra.
Jag åt min frukost, jag åt mina mellanmål fast de kändes lika pissigt som dom där kalla hårda pannkakorna till lunch. Ångesten har ännu inte dödat mig o allt jag fått i mig ligger kvar o jag är tillomed sugen på kbällsfika nu.
Te o en mjuk macka + en knäcke. Sen blir de nog lite godis o slappa i soffan.
Det är jag värd denna gråa tråkiga dag som aldrig riktigt ljusna..

Har haft finaste Hanna här på besök, vi spela Skipbo o prata lite skit. Saknade vän. Saknade liv där ute. Snart kommer jag.. om några veckor om några kilon till på min kropp är jag utskriven. Inte frisk men har mycket på gång o ivrig som jag är vill jag att det ska hända helst igår.

Det ger mig motivation. Livet finns, det är aldrig försent för en förändring.
  • Postad i: Just nu..
  • 270 visningar

Gillar

Kommentarer