Jippiiiiii!!

Postad i: Just nu..
Nu jädrar rasslar de till.. trots den lilla viktökningen som jag tyckte va fjuttig tyckte läkaren att det va bra o att det går framåt. Inte fort men långsamt åt de bättre. Framöver behöver jag inte möta Herr EKG o Baby blodprov lika ofta för hjärtat ser bra ut. Hade inte så mycket att ta upp på ronden idag mer än att jag ville ha permission o så kom frågan upp om jag ville byta avdelning till 26an igen. Först tänkte ja fan heller. Då blir de krig igen o det orkar jag inte. Men med noga överrapportering med hur vi arbetat här inne på piva o sen ev tillbaka in på piva igen över jul o nyår då 26:an stänger en månad. (Vilket jag tycker är helsjukt! Varför stänger dom då? Det är ofta många som mår dåligt krig högtider o då dras resurserna in.. hur tänkte ni där liksom???)
Iallafall planeras flytt in dit på måndag.
OCH Jag fick permission fredag- lördag! Min första riktiga nattpermission o den SKA JAG INTE SABBA!! Den kommer planeras väl o jag ska lungt o fint komma tillbaka till piva på bestämd tid på lördag så det så.. Visa ansvar. Få tillbaka förtroende. Så jag får fler permissioner.
Åhh är sååååå ivrig, ge mig fredag nu! Ska göra så mycket grejer.. o de bästa av allt blir att få äta tacos, mysa o gå på bio med J <3
  • Postad i: Just nu..
  • 397 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg