Jävla matschema

Postad i: Just nu..

Fan blir så trött o irriterad på det där jävla matschemat dietisten gjort att ja bara vill knöla ihop det o riva det i bitar, stampa o tända eld på det.
Antingen är det massor mat eller så får man inget alls.
Ska man inte äta när man är hungrig? Tydligen inte..

Ja men som att en plan på ett papper styr när jag är hungrig, blir yr o får blodtrycksfall pga att jag inte får nåt att äta. Det är väl inte konstigt att tex ta lite nötter 1 1/2 h efter lunch?
Idag gick lunchen sådär igen.. Ris o köttfärsgryta. Fick ett stort lass ris o lite lagom med gryta + sallad o kokta grönsaker. Åt grytan o grönsakerna. Vart inte mätt men döva de med kaffe. Vad ska man göra lixom?


-Kan ja få ta några knäckemackor istället?

Slutat bry mig om småsaker som blir fel på tallriken oxå.
Vill inte gnälla. Vill inte verka ätstörd o petig med gram o mått. Vissa dagar går det bättre än andra. Beror på vilken personal som jobbar o vad det är för mat.Ikväll är det iallafall god middag. Nötfärsbiff med nån sås o honungsrostade rotfrukter.
Ska göra mitt bästa.Åh vill inget hellre än härifrån o slippa att bli så jävla kontrollerad hela tiden.
Fan räkna antalet gram smör på mackan.. normalt????!! Det om något är väl mer ätstört iallafall.
Skrapade tills för några veckor sedan alltid bort de 10 g smör som ett litet bregottpaket innehåller o som står på mitt matschema att jag ska ha. Onödigt med fett resonerade jag då. Nu orkar jag inte tjaffsa om det längre. Fan dom andra patienterna tar ju ett helt paket på en macka. Jag har det fördelat på 2 skivor.


Jag äter för det mesta det jag får serverat förutom kolhydraterna till lunch o middag + godis eller glass på kvällen.Vid 15 får jag 2 knäckemackor medans dom andra patienterna får kakor/skorpor/rån/bullar o ibland muffins eller andra bakverk. Mm va mätt man blir av två knäcke.. not!Mina hunger o mättnadssignaler är satta ur spel.
Det må hända men så pass länge som jag har ätit regelbundet nu känner jag att jag faktiskt fått tillbaka en viss del av dem.Åhhh frustrerad. Ibland är känslan så stark att ja bara vill slå sönder glasrutan in till köket o roffa åt mig av det som finns där, men de är nog inte så smart..

  • Postad i: Just nu..
  • 259 visningar
  • Nära Vilbergen, Norrköping

Gillar

Kommentarer