I din famn <3

Postad i: Just nu..

Dagen har varit lång. Dagen har varit tuff. Skrik o panik, ångest o vredesutbrott. Jag har sagt det förut o säger det igen. Förstår inte vad som händer i mig. Det är som en demon flyger i mig o jag blir nån helt annan. Han får väl fortsätta heta Brunte. Dum är han men idag har jag gjort några små framsteg, valde annat knäcke till frukost, åt lite lite ris till kycklinggrytan till lunch + en knäckemacka till.. Har brett allt smör på mackorna vid alla måltider då jag ska ha smör.Idag har jag tvingat honom att stå o skrika men skitit i att lyssna. Vilket ger ångest. Ångesten gör mig rädd. Ångesten kväver mig, ångesten plågar ihjäl mig stundvis. Men jag ger inte upp. Efter skrikpanik-attacken stod jag o grät, tittade ut genom fönstret med tårögda ögon.. Mina strumpyxor låg på fänsterkanten. Då kom impulsen o ja tog mina strumpbyxor o drog hårt som fan runt halsen. Fick en obehagskänsla i huvet som inte går att beskriva, lite bortdomnad, trodde jag skulle svimma men lossa lite på greppet då. Så här vill jag inte dö tänkte jag. Strumpbyxorna hängde kvar i en knut runt halsen. Det knacka på dörren o jag drog åt igen så hårt ja kunde. Mina armar hölls i axelhöjd o hade utsläppt hår så min kp såg inte vad ja gjorde förns han kom fram till mig o slet bort strumpbyxorna. Jag grät. Dom ringde läkaren. Jag fick vak. Fan!
Tur att Jonas kommer sen tänkte jag. I hans famn är jag trygg. I hans famn duger jag som jag är. I hans famn finns äkta omsorg o omtanke. Han gör så mycket för mig. Sitter o åker fram o tillbaka med buss för att få träffa mig max 2 h.
-Varje minut med dig betyder mycket för mig. Jag vill va hos dig hela tiden o hålla om dig när det är jobbigt. Jag längtar tills du kommer ut o mår bra så vi kan hitta på roliga saker.
Finaste Jonas <3
Det ska vi. Den dagen kommer.. snart hoppas jag.

Efter Jonas besök kändes allt lite bättre förutom att ja hade vak.

Det bars in en fotölj  i mitt rum för att vaket skulle kunna sitta där inatt men Vaket höll bsra i sig i ca 20 minuter till innan personalen fick direktiv att de kunde återgå till de normala. Alltså inget vak. Skönt!  • Postad i: Just nu..
  • 431 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229