Hemfrid, fler som fått testa??

Tror det var i våras cashbackshopping.se gav bort valfri tjänst hos HEMFRID vid köp under en helg. Liknande glassogram dom ger bort då o då om man handlar nåt via dom.

Nu sitter jag här med en kod som går ut snart men Hemfrid finns inte där jag bor..Har mejlat lite med dom för tänkte om man kunde lägga upp den på Tradera?

Är det fler som fått detta och använt sig av Hemfrid?
@survivan @LivetsGuldkant @barbamammagratis

  • 239 visningar

Gillar

Kommentarer

Malin - Gratisprinsessan
Malin - Gratisprinsessan,
Jag fattar det som att man startar ett abonnemang utan bindningstid. Man får 4 timmar gratis men måste betala för minst 3 timmar. Jag sökte pris på 70 kvm i Malmö. Då tar de 240 kr i timmen. Så det blir totalt 7 timmars städning för 720 kr. Sen kan man nog göra RUT-avdrag på den summan tror jag. 😊gratisprinsessan.se
trettiofyran
trettiofyran,
Okej! Jag mejlade lite med kundtjänst för att få mer info o de skrev
"Tack för att du kontaktar oss.

Erbjudandet gäller städning. Sedan kan du komma överens med Hemfrid just vilken typ av städning du önskar.Erbjudandet gäller städning. Sedan kan du komma överens med Hemfrid just vilken typ av städning du önskar.

De 4 timmarna gäller vid uppstart av abonnemang och kan nyttjas till veckostädning, storstädning eller fönsterputs inom abonnemanget. Flyttstädning faktureras alltid separat då det är en annan typ av tjänst"

Det finns ingen begränsning för bostadsyta men Hemfrid har 3 h varannan vecka som lägsta intervall för städabonnemang.

Blir samma när jag beräknade på en ort där Hemfrid finns fast 39 kvm... Borde ju vara dyrare hur större man bor!
nouw.com/trettiofyran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229