Helvetes jävla morgon!

Postad i: Just nu..
Ska fatta mig kort. Somna i soffan igår efter att ha spytt o torkat. Sov skitdåligt, vakna vid 01.15 då larmet gick, somna om, sen vakna ja 04.15 o då va de kört. Låg kvar till 05 sen gick ja upp.
-Gå o lägg dig igen..
-Kan inte sova..Är för nervös..
Som vanligt på onsdagar. Kontroller o vägning.
Miss MEWS, Fröken Våg, Herr EKG o Baby Blodprov.
Apparaterna är bra men det tar alltid sån jävla tid! Idag tog det 50 min. Bökigast är Baby Blodprov som idag krävde 3 jävla stick för att fylla ett rör. Aj.. är inte kinkig men när dom gräver runt med nålen in o ut, nya nålar, nya stick o mina kärl rullar är de fan inte kul.
Fröken våg vill jag inte ens prata om idag. Fy fan vad hon kan fara åt helvete.. Gråtandes åt ja min frukost, alltihopa, minsta lilla smula. Tog mitt ansvar.
-Släpp det där nu! Tänk inte. Du är en vuxen kvinna, 25 år, ta ditt ansvar.
-Mm..( *snyft* )Men för mig är det inte bara att släppa! För mig är det en hel världskatastrof! Lipa som en liten bebis, jag är fan ingen kvinna, jag är ett misslyckat missfoster född i fel kropp.

Idag är ronden kl 11 istället för 13.. Har skrivit en lapp med önskemål om permissioner kring jul o nyår o lite andra grejer.. Hoppas verkligen att läkaren är på gott humör idag, bevilja mig allt snälla!
Skriver sen hur de gick för nu äre mellis..
  • Postad i: Just nu..
  • 298 visningar

Gillar

Kommentarer