Gräddmacka

Postad i: Just nu..
Åka filmjölk, gräddfil, räkmacka dom uttrycken har väl dom flesta hört.. men gräddmacka..haha de va nåt nytt som vi tillsammans med Kelle komponera ihop på teminalen i väntan på att få gå ombord på Cindirella. Vem har grädde på mackan? Jag.. nä inte på mackan men på o i mycket annat. Fast det är de väl ingen som tror på. Att jag konsumerar nästan 5 dl grädde per dag. Det är ju gott. Flott o gott. Naturligt o nyttigt. Slajmigt men mättande haha :P Ser Timon o Pumba framför mig. Åh Lejonkungen.. den gick på repeat här hemma när vi va små.. men jag tyckte alltid att Scar va så otäck. Och Moufasa som prata från himlen. Det är den första film jag minns jag såg på bio. Det var söndag o jag va hos Martina o lekte. Idag måste du komma hem tidigare hade mamma sagt.
-Varfördåååååå!?.. (jättebutter)
-Ja vill leka.
-Hemlis. Kom hem då bara så får du se.
Familjen packa ihop sig o satte sig i den svarta audin. Addidåttin som Tobbe sa.
Både ja o brorsan superspända o nyfikna.. vi åkte aldrig iväg på söndagar, vad skulle vi göra nu?
-Vart ska vi åka? Är vi framme snart?
-Nej.
-Nu då?
- Nej.
-Säg till när vi är nära. Lova! Tystnad o tristess, att vägarna o sträckorna va så otroligt mycket längre när man va liten. Vad roa man sig med då, jo va retsticka såklart. Fy fan vilken retsticka ja va mot brorsan när vi va mindre.
- Haha tönt sitter på barnstol!
- Mamma, Sanna retas!
- Sanna sluta!
- De va inte jag...hihi..
Efter vad som kändes som en evighet parkera vi bilen i den "stora" staden.
-Vad gör vi här?
Mamma o pappa hade bokat biobiljetter till Lejonkungen o vi åt Happy Meal på McDonalds. Självklart va de Lejonkungen leksaker i. Som brumma eller pep när man tröck på dom. Wihoo lycka! Småsaker förr som får en att le idag. Ibland vill man bara bli liten igen. Fast när man va liten va vuxen o stor det ända man ville bli.. Jaa ungar är dumma haha!
  • Postad i: Just nu..
  • 449 visningar

Gillar

Kommentarer