Good morning dreems

Postad i: Just nu.., Livet!, drömmar

Hoppas ni sovit skapligt? Sitter med lite kaffe och tända ljus. Skönt att göra vad man vill när man vaknar utan att störa nån.

Jag sov okej men vaknat till några gånger.. först vid kl 4. då stod tv:n på.. inga öron proppar i..helosan tuben låg på golvet haha. Var så trött igår att när jag väl stupa i säng och "bara" skulle titta lite på filmen på tv måste slocknat som en stock.. Sätter alltid på timern på tvn, stoppar i öronproppar och smörjer händerna i helosan.. Men det fick bli vid kl 4 istället haha.

Sov sen lite oroligt och vaknade av att jag drömde.. Sån där dröm man vill tvinga sig att vakna ifrån..Verkliga drömmar.. Usch.. Konstigt hur man drömmer.. Tycker alltid jag drömmer mer och om just 2 personer när jag sover hemma själv.. Och vakna ofta av att jag säger nåt högt eller att nån av dom säger nåt och sen går jag och grubblar på vad det kan ha för budskap.. Ibland tror jag drömmar vill förmedla nåt, eller vad tror ni?


Grått och disigt och inga direkta planer idag så får se vad som händer :)

Ha en fin dag <3

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag sover jätte dåligt sista perioden. Igår sov jag bara 3 timmar och jag var helt slut. Jag vaknade kl 06 idag fast är jag ledig. Jag njut min köp kaffe också ❤Ha en jätte fin dag❤
nouw.com/enitalienareisverige
Ingajohansson
Ingajohansson,
Ha en fin dag 🌞
nouw.com/ingajohansson
trettiofyran
trettiofyran,
Tack ddtsamma! 🌸
nouw.com/trettiofyran
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
IP: 142.54.167.162