Fika med Brunte

Postad i: Just nu..
Brunte förbereder sig för vägning imorgon. Brunte är nervös. Undra vad vågen ska visa. Som vanligt vill Brunte att det ska stå 0. Men de lär ju inte hända kan väl vilket rikspucko som helst räkna ut. Kanske om man väger sin kropp i aska efter kremation... men där vill man ju inte hamna, inte än på många år ialllafall.
Vet inte riktigt vad som har hänt. Brunte är för 4e dagen i rad relativt lugn. Brunte äter fortfarande inte kolhydraterna men snaskar godis på kvällen. Har snart inte spytt på en vecka. Handen är bättre, halsen gör inte ont. Magen sköter sig fint o sömnen funkar bra(Intresseklubben antecknar) Har lärt mig tygla honom lite de senaste kvällarna o går inte o lägger mig med proppmätt smockad mage fylld med smugglat, undangömt godis o andra fynd. Det ger bara ångestfyllda nätter, illamående o ännu mer kompensationstankar. Skönare att vakna i lugn o ro.
Brunte har kanske börjat inse fakta o accepterat läget. För det är det som krävs. Att acceptera. Att acceptera betyder inte att man gillar det fick ja lära i DBT:n.
Det va ju fan på tiden, ska de ta fucking 3 månader o 12 dagar att inse en så egentligen simpel sak? Brunte kommer aldrig vinna, inte på riktigt iallafall. Fast han vann lite nu vid mellis. Men bara för att det är vägning o kontroller imorgonbitti. Ikväll blir det soppa o dumma pannkakor igen.. Brunte har brölat hela dagen om det valet. Antingen blir det Piss o pannkaka eller lätt som en plätt. Återstår att se. Får iallafall besök efter vilan så då kommer inte Brunte bröla för då har jag annat att tänka på. Mycket mycket annat roligt o trevligt, så det så.
  • Postad i: Just nu..
  • 374 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229