Ett välbehövligt besök

Postad i: Just nu..
Nu på förmiddagen har mormor varit o hälsat på. Skönt.Välbehövligt. Mysigt. Har inte träffat henne sen den gången jag va så dum o stack ifrån henne när vi va ute. Skämts har jag gjort o gör fortfarande. Så taskigt. Tänk inte på det, fokusera på o bli frisk istället sa hon. Snälla mormor. En slags lättnad från mitt bröst även att jag inte räknat med att bli förlåten bara sådär..
Vi va o titta på den lilla, verkligen lilla julmarknad som anordnats här på sjukhuset. Mest stickade strumpor,å mössor, vantar o grytlappar. Men skönt o få se nåt annat än dessa vita väggar.
-Sköt din permission nu så hörs vi efter helgen, sa hon innan hon gick.
-Ja, det ska jag, kör försiktigt o hälsa Nana o Begnt!
Nu är det mindre än 24 timmar kvar. Åhh varför ska tiden gå sååå sakta. Vill ha en såndär knapp som i The Sims så man spolar tiden medans dom ändå sov. Och skriva koden "rosebud" en miljon gånger så man får mer pengar haha :)

Soppa o pannkakor till lunch idag igen. Brunte bröla som vanligt över dom där säkert frusna o uppvärmda i ugn pannkakorna med degig smak. Ska bli serverad 2 st med sylt. Det är normalportion. Dom la upp en halv pannkaka o typ en tesked sylt o jag fråga varför? För att det inte ska bli för mycket... Du får fler om du vill ha. Meh.. nee ja vill inte ha fler ja bara undra va ni pyssla med. Ska de va normalportion så ska de väl va? Jag försökte få mer soppa istället än de 2.5 dl jag fick i den vita plastskålen men NEJ det fick jag inte, hade ju fått min normalportion av soppan...Så pannkakorna va inte så noga att de va normalt men inte en skvätt soppa extra kunde man få. Vart sur, tog en kopp kaffe o satte mig i soffan. Fan fortfarande hungrig..
Vetifan va de blir till middag heller.. hoppas strömming, alternativ 2. Men de blir väl alternativ 1 köttbullar potatis o sås.. de vart nåt strul med matbeställningen idag..
  • Postad i: Just nu..
  • 399 visningar

Gillar

Kommentarer