Dumma mig

Jag är så dum.. så korkad..så störd.. så jävla egoistisk o elak...dum dum dum...fan fan fan..
Jävla Brunte, som Hanna o jag döpt helvetets-envis-åsnan-som-inte-vill-annat-än-att-sabba, till.Efter ronden kl 13 som gick ganska bra då jag fick igenom flera saker av det ja velat ha ändring på. Bland annat utgång i rullstol (utan skor, mobil, pengar, nycklar) samt några ändringar i matschemat. Får även gå till kiosken nu med personal. Skönt med lite mer frihet. Över en veckas utegångsförbud va till ända. En AT-läkare som va med på ronden kollade på min svullna ömma infekterade hand o fick en kur med penicillin.
Men bäst av allt va att jag fick 1 timmes permission direkt efter ronden för att åka hem till lägenheten o fixa med pappren om uppsägning av min lägenhet.
Snälla underbara finaste älskade mamma litade på mig o allt gick bra till en början. Vi åkte till Ljura, MyWay o Netto. Köpte cigg o kunde inte motstå att gå in på Netto o köpa godis, frukt o ett 6-pack mineralvatten. Hade fått med mig 120 kr kontant. Innan vi åkte från PIVA vägrade dom ge mig min plånbok med kort o leg. För att minimera risken för impulsrymmning. Lika bra. Brunte vart sur men visa det inte. Brunte fick "lön" idag o hade så gott om cash på kortet att han kunde rest utomlands.
-Du ska ju bara handla cigg.
-Mm men tänk om ja vill köpa nåt mer då?
- Du ska ju bara va borta en timme o hem till lägenheten o köpa cigg på vägen, du behöver inte mer pengar än så.
Sanna skulle ju bara göra det, va borta en timme, hem, fixa, va tillbaka till mellis.
Det hade hon lovat både läkare, personal o mest av alla mamma.
Godiset från Netto frestade. Började äta en bit.. två bitar, tre.. tappa räkningen tillslut. När vi va hemma i lägenheten hade Brunte tryckt i sig allt godis.
-Ska du hetsäta nu? Du äter väl mellis när vi kommer tillbaka?
-Ja då.
Hemma skrev vi på papprena, hämta vinterjackan på vinden, öppna några brev o åkte sedan bort till Hemköp för att hämta ut ett paket som kommit från Ellos.
När mamma satte sig i bilen kom impulsen. Brunte började kuta. Brunte hann inte långt. Mamma hann ikapp. Fan va ja är sölig!
-Mamma släpp, ja vill inte!!!
-Fan Sanna, så jävla dum. Det går aldrig att lita på dig. Fy fan!Vi kom tillbaka till bilen. Jag med magen full av godis o ångest.
-Jag måste spy. Vi åker hem o ja spyr sen åker vi upp okej??
-Fan för dig, du kan ha din jävla infekterade hand, fan så dum man är som låter sig luras gång på gång. Hela tiden ställer vi upp på dig, hela tiden. Mamma va arg, sur, ledsen o besviken. Med all rätt.
- Du får 2 minuter på dig att spy sen åker vi.
Jag gjorde mitt men det tog längre tid än 2 minuter.
-Såå, det räcker nu, tvätta av dig så åker vi. Mamma började slita i mig.
-Jag är inte ens halvklar, sa jag o drack ytterligare ett stort glas vatten.
Vi stred lite men jag lyckades tillslut låsa om mig på toan. Där blev jag kvar minst 1 timme. Utanför grät mamma, skrek, ringde pappa.
-Fan vad jag hatar din sjukdom! Du är som besatt av en demon! Hur kan man va så dum att tro dig.. Mammas ilska o förtvivlan haglade över mig. Samtidigt bad jag henne minst 1000 gånger om att:
-LÄMNA MIG IFRED!! JAG KLARAR MIG SJÄLV. JAG SKA ALLT VISA ER ATT JAG KAN. JAG HAR GJORT DET FÖRUT. SNÄLLA, SNÄLLA. GLÖM MIG. JAG ÄR INTE VÄRD ER. SÄG ATT JA RYMDE. SNÄLLA LÄMNA MIG INTE DÄR IGEN. LÄMNA MIG INTE I HELVETET IGEN, NI LOVADE FÖRRA GÅNGEN ATT NI SKULLE HJÄLPA MIG DÄRIFRÅN TILL NÅT ANNAT STÄLLE O INTE BARA LÄMNA MIG DÄR..
Mina ord va meningslösa. Jag gav upp. Öppnade toadörren pappa som kommit satte på mig tröja, jacka o skor. Vi gick ut till bilen styrde destinationen mot PIVA. Fan. Jag vill inte.
-Men ät upp dig då så du kommer därifrån nångång då. Läkaren har ju ändå vart snäll som satt ett så jävla lågt mål o inte ens det kan du uppnå. Sluta va så jävla envis. Ät så kommer du ut på lagligt sätt.
-Suck!
Utanför entre 7, 32:1, tände jag en cigg. Rökte o andades den friska luften som jag inte kännt på över en vecka. Bäst o passa på. Nu lär ja väl inte få gå ut igen, tänkte jag. Men fick veta att mina utgångar i rullstol är tillåtna trots dettaå, tack o lov!Nu känner jag mig förjävligt rutten, värdelös o så jävla skamfull. Så dum. Så elak. Stackars mamma. Stackars pappa. Stackars alla som bryr sig om mig. Jag kan inte ens fatta varför ni gör så mycket för mig. Ni älskar mig men jag känner mig inte värd att älskas. Brunte vill inte bli älskad. Brunte är en falsk jävel som måste va en av Hitlers avkomma. Brunte borde få dödsstraff. Bli ihjälgasad i en gaskammare. Död åt Brunte. Död för evigt i all oändlighet.
  • 302 visningar
  • Nära Vilbergen, Norrköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229