Dimma och simma ..

Känns som jag vandrat i en dimma idag. .Fredagens "festligheter" sätter väl sina spår.. Fick ju en smaskig cocktail av diverse saker så får väl låtsas o skylla på att jag är bakis o att det är självförvållat så som man brukar tänka när man varit ute o druckit o festat..

Dock blir mycket av det man "måtse" just nu där jag är lidandes och man får total panik men inte ens det orkar jag bry mig om o dess konsekvenser. Vadå likgiltig lixom?

Ligger skapligt back med maten.. så blir det tjafs o allt om det o hur man ska ta igen det man missat o när man får höra hur många näringsdrycker man lagt på lager känns ju mängden totalt orimlig. Dom räknar såhär..

Huvudmål (frukost,lunch middag = 2 Näringsdrycker

Förmiddagsmellis = 1 Näriningsdryck

Eftermiddag/kvällsmellis = 1,5 Näringsdryck

Igår vart det ingen middag, och inte mycket av kvällsmellis. 3.5 ND innestående från igår.

Idag åt jag enligt dom typ halva frukosten (inte mackan) sen efter det vart det inget mål för ens lite av eftermiddagsmelliset och nu vid middagen tog det tvärstopp när jag såg vad som serverades.

Så summan av kardemumman 10.5 näringsdrycker har jag samlat på mig.. smarrigt.. Tar fram bikinin så kan ja fylla en pool o simma i eller om dom vill ta prover så har jag inget blod i kroppen, det flyter bara omkring näringsdryck i mina ådror hahaha asså åhhhh!

Känns bara ovärt att äta/dricka ND om man vet att man ändå inte får sina små "belöningar" efteråt...som att få komma ut och röka.  Du får vänta tills på måndag innan eventuellt nya beslut fattas.. Jaaaa men det är jävligt långt till måndag om varje minut känns som en evighet.. Hatar att vänta, ni som känner mig vet ju att tålamod inte är min bästa egenskap..Allting ska ske på stört eller helst igår.

Får väl hoppas på en hyfsat okej kväll iallafall!

Önskar alla detsamma och var rädda om er!  • 1 623 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.67