Brev från en mördare

Postad i: Just nu..
Fick denna text samt ljudfil av en väldigt klok o rolig tjej som har fått mig o skratta många ggr när allt känns tufft. Det är en bra text. Den uttrycker bra hur man känner. Hur lurad man egentligen blir men man klöser sig ändå desperat fast i dess lögner.. Hoppas det kan lösa sig! Ge mig 23:e nu så ja slipper gå i ovisso..

Jag gav dig mitt liv. Jag trasslade in mig, lät mig slås ner, lät mig vaggas in i din falska trygghet. Jag trodde på dig. Det var du och jag mot världen, och dina giftiga ord trängde in i min själ. Jag litade inte på någon, alla var min fiende, ingen ville mig väl, utom du.

Men du tog för mycket, och för det kan jag aldrig förlåta dig. Du tog mitt liv, och min själ, du slet och drog och skar sönder. Du tog över, och jag kunde inte längre skilja oss åt. Det var vi nu. Vi ljög och sårade, slogs och fräste som ett skadat djur inträngt i ett hörn. Vi sprang, flydde, men vi kunde aldrig bli fria. För det som jag aldrig insåg, var att jag försökte fly från dig, men det var du som drog mig framåt. Lockade och hotade, smickrade och sårade.

Jag hatar dig, du mördar och förstör, men det är hos dig jag söker tröst och förlåtelse.

Jag är starkare nu, men du viskar än. Lockar och hotar. Jag kan inte stänga ute, jag hör allt du säger, hatar mig själv för att jag vet att du har rätt... Eller? Men jag tvingar mig själv att försöka, att se dig, men inte ge efter, att höra dig, men inte lyssna. Det är svårt och det känns ofta omöjligt, men du har visat ditt rätta jag, och jag kan se dig för det du är nu. En mördare. Och jag vill inte längre vara ett med dig.

Jag vet att jag lyssnar för mycket fortfarande, och låter mig manipuleras, men jag försvarar dig inte längre. Jag ser de gångerna som misstag, snedsteg, och inte längre som framsteg.

Jag söker fortfarande tröst och förlåtelse hos dig, men jag mördar inte längre åt dig.

Det är du som är fienden, och jag kämpar med allt jag har för att bli fri, för att inte lyssna, för att inte ge efter.

Och jag kommer lyckas en dag. Jag kommer bli fri en dag. Jag ska ta tillbaka mitt liv.

  • Postad i: Just nu..
  • 857 visningar
  • Nära Gamla Staden, Norrköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229