Ångest o pannkaka

Postad i: Just nu..

Känner mig lite låg idag. Morgonen vart inte som vanligt. Vaknade 07.15 av att överfallslarmet gick. Ett larm som alla personal bär på sig om dom behöver förstärkning. Tjuter det kutar dom som bara fan.
Tog en cigg. Fan nu hann jag inte med min morgonritual. Aja, en dags vila kan väl inte skada? Frukosten gick bra. Kl 10 kom dietisten o vi prata om mitt matschema. Jag sa att jag helst av allt inte ville ha nåt schema alls men det visste jag ju redan innan svaret på. Vi plocka iallafall bort näringsdryckerna eftersom jag ändå inte tar dom. La till en frukt till mellis på förmiddagen o ökade lunch o muddag till hela portioner. Har hittills haft halva o ätit halva den. Skippar allt med potatis pasta o ris. Så hon sa att då äter du ju iaf en halv portion om vi ökar till en hel.Fick ha kvar godis o glass på kvällen. Det är heligt för mig. Jag må va anorektiker(en hetsätande sådan) men är nog fan sockerberoende med.Mamma hälsa på en stund innan lunch.
Vi småprata, o när klockan va 12 kom lunchen o hon åkte iväg.
Lunchen idag bestod av kött o grönsakssoppa o pannkakor. Åt allt i soppan utom potatisen. Va fortfarande hungrig. Frågade om ja kunde få en macka istället för pannkaka.
-Nej..
Tänkte skita i dom 2 små pannkakorna som jag fått serverat. Fan.. vill ju ha dom men törs inte. Tillslut gav jag upp striden i huvudet o åt upp dom. Sylten oxå. Dom hade hunnut kallna o va lite hårda. Ångesten som jag förväntat mig infann sig Jag kunde ha sluppit. Men idag va det Sanna som segrade över lunchen. Ångesten får va.. orka!

  • Postad i: Just nu..
  • 263 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229