Äcklig fredag

Postad i: Just nu..

Slår upp ögonen, kliver ur sängen, drar på mig min röda poncho o går ut i koridoren bort mot köket för att kolla klockan. 06.00 prick. Va fasen!? 04.00-ciggen då? Ber om eld o röker, går på toa o låtsas krypa ner igen som vanligt...Fuck ja somna med allt i mig. Måste vart trött. Fan heller att du går o lägger dig nu.
Du har ju 2 h på dig att återställa gårdagens intag. Massa onödiga kalorier som slank in i min mun. Choklad o kolor. För att det va gott. För att Sanna ville ha det. För att Sanna va värd det o ätstörningen kunde skrika bäst den ville att ja skulle spy. Mådde illa när jag la mig men tänkte inte spy.. Det får ligga där.. jag ska inte spy... inte.. inte..Va trött o somnade i soffan som vanligt igårkväll.  Går in på rummet får öppnad toa o jag gör mig iordnig för att krypa ner. Jag sätter i dom skrikrosa öronpropparna o somnar direkt.Äckelkänslan hänger i än. Jag känner mig fortfarande smutsig o äcklig för jag somna med allt i mig.
Det är så jobbigt att det som är rätt känns så fel. Nu vill jag bara ta fram högtryckstvätten o kniv igen... skära upp magen o spola rent alla organ. Rent ska det vara. Då är det lugnt...Ätstörningen vill inte ha frukost idag.
Ätstörningen vill förbränna allt, Ätstörningen vill inte ha nån hjälp idag men jag ska inte låta den vinna... Sanna ska vinna.

  • Postad i: Just nu..
  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229