5 veckor här och grattis Tobias

Postad i: Just nu.., Livet!, Ätstörningar/ Psykiskhälsa

Varit en relativt bra dag, fick dock byta rum nu en 3e gång Pga corona. Varit här på behandling i 5 veckor nu.. Herregud, kors i taket.. Känns konstigt att det redan är så pass lång tid och gått fort.

Hur mår jag och hur går det då?

Både upp och ner. Känns skönt att fått in rutiner, med mat o sömn. 4 av 6 måltider på dagen går bra men den lagade maten är jobbig.. Får sitta ensam med personal de måltiderna.

Är lite besviken att jag inte lyckats komma längre på fronten att övervinna kampen att äta lagad mat. Men rom byggdes ju inte på 1 dag..
Tålamod, tålamod, tålamod..

Rastlösheten är jobbig mellan måltiderna.. Sitta o pyssla o pärla varje dag blir rätt tröttsamt. Sen blur man lite ambivalent stundvis. Försöker att inte påverkas av andra men lättare sagt än gjort.. Rullstolen hänger i.. Suck.. Hatar att man inte får veta sin vikt.. Eller är väl på gott och ont..

Man blir oxå lite expert på att klanka ner på sig själv och mer se allt man inte lyckats med.. Inte de framsteg man ändå gjort..
Ibland vill man bara skita i allt och ge upp men vet ju att det finns inte mkt till alternativ om jag nu vill må bättre. Att åka hem skulle nog inte gynna mig ett dugg..

Skule nog behöva en helt nystart "sen" man önskar ju bara man visste när sen var..

Idag har Tobias namnsdag, skickade en Triss till lillebrorsan men har inte fått npt svar än så håller tummarna för en liten vinst.

Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,

Du är en riktig kämpe ❤

nouw.com/survivan
trettiofyran
trettiofyran,
Ulrika
,

Kanske du skulle tycka det är kul att prova book beat eller nextory och lyssna på en ljudbok som omväxling till pysslandet, eventuellt få lite cashback samtidigt. Fortsätt kämpa på, Ulrika.

barbamammagratis
barbamammagratis,

Heja på, du är en kämpe ❤ Ljudböcker kan det vara nåt för dig?

nouw.com/barbamammagratis
Ulrika
,

Fri frakt på buyersclub tom imorgon om du vill beställa något.