450 000 kr Jävligt dyr mobil haha

​Bara för att jag skrev om Tradera förut skulle bilder på facebook pluppa upp om vad jag gjorde för 3 år sen... Hade då sett denna aktion o vart så full i skratt.. Nej ja la inget bud men dom som gjorde verka ju haft pengar  haha.. Anmälde den faktiskt till granskning och va nog flera som gjort för kort därefter stängdes aktionen ner.. Va väl den veva jag även tappa lusten för Tradera helt när jag själv blev blåst på 4000 kr.. Inte sett röken av dom än Inte de 27 pers till som köpte samma mobil.. Tog ett tag för polisen att utreda o nu sitter boven o skakar galler haha folk asså...

  • 116 visningar

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Rikigt märkliga människor finns det! Hahah har läst/ skummat igenom större delen av din blogg. mår du bättre nu?? Oh herregud vad du är duktig på baka och! O att böi florist tror jag verkligen är din grej, efter att sett blommorna på dina bilder!
Jätte kul att du börjat blogga igen! Hoppas du fortsätter. Hade det bra o ta hand om dIG!
trettiofyran
trettiofyran,
Ja finns knasbollar lite varstans! Inte för att man själv är perfekt men man håller sig ju inom "det normala" 🙈Rörd jag blir att du läst 🌸 nej inte ett dugg, typ sämre egentligen.. Tappat hoppet om o bli frisk nästan.. Kroppen o allt är inte mest en plåga varje dag. Ja vet du att jag precis innan jag läste din kommentar här nu tänkte att fasen hade jag bara fått gå utbildningen då o hållt på med blommor och binderier hade jag inte legat här just nu.. Men men tyvärr kan man ju inte backa tiden o älta gör inte att man kommer vidare! Bloggar gör att jag slingrar tankarna lite ändå från helvetet.. Tack för din kommentar! Den värmde faktiskt på riktigt! 💞nouw.com/trettiofyran
Sara
Sara,
Vad synd att du ej kan gå utbildningen, men ge inte upp. kämpa på så skall du se att det går vägen. När jag va i 15-18 års åldern så hade jag bullimi, så jag kan på något litet litet vis känna med dig. Men jag hade jätte tur som fick snabb o bra hjälp. Så jag blev frisk snabbt. Jag tror tyvärr du har fått ganska så mkt felaktiga behandlingar, blivit dåligt bemött och ej fått den hjälp du har behövt!
Men även här, ge inte upp, en dag kommer det en ängel o hjälper dig! Jag tror på ödet och hoppet! Jag hoppas innerligt att du får hjälpen som du behöver! kämpa på! 💐 en liten kommentar kan göra så mkt! 🌺 vi har en del gemensamt, både vad gäller blommor o bakning! Du är fortfarande ung så ge inte upp om utbildningen! O sök hjälpen du behöver låt inte felaktig hjälp söka dig! Skickar styrke kramar och hoppas att jag på något luret vis ger dig en liten liten strimma av hopp!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229