27 h 15 min kvar

Postad i: Just nu..
Om 27 timmar o ca 30 minuter sitter jag i mamma o pappas bil på väg hem mot min lägenhet. Om 27 h o 30 min är jag fri som en fågel, eller en liten utsläppt fågelunge som ska testa sina vingar. Kommer va fri i 28 timmar. Hur mycket hinner man göra på 28 timmar?? Bara 8 timmar går åt till sömn. Min skönhetssömn. Den är viktig. Får jag inte sova blir jag mojje. Det är på natten jag får lugn o ro från alla tankar. Oftast iallafall.. om jag inte drömmer om mat o hetsätningar. Imorse klockan 06.00 va jag på en solig plats. Solen sken o bländade mig, jag såg ljuset. Dörren till mitt rum öppnas o allt ljus från korridoren bländar mig på riktigt. Jag skrattar till.
-Jag trodde ja va ute i solen sa jag till personalen som öppnade dörren. Vi skratta. Morgonpigg o glad. Det har jag alltid varit. Det är bara sömnlösa nätter som gör mig sur.
Dörren stängdes o täcket flög i samma sekund av. 2 timmar kvar till frukost. 2 timmar för Brunte att bli av med onödiga kalorier som stoppades i munnen igår innan jag somna. Orkar jag 2 timmar?? Ehh ja kör... 1,2,3,4...98,99,100...1,2,3..98,99,100. Vet inte hur många gånger jag räknar. Jag litar på ljuset på taket. Trots att det blir mörkare för var dag är det ungefär lika ljust på taket vid samma tidpunkt. Drar på mig min röda poncho o går ut i korridoren bort mot köket för o kolla klockan. 07.50... De får duga. Tar en dusch. Känner mig ganska ren. Redo för frukost. Redo för en ny dag. Redo för att stå ut 27 timmar o 15 minuter till...
  • Postad i: Just nu..
  • 365 visningar

Gillar

Kommentarer