Butiksevent 🍃

Bloggevent

IgÄr var jag bjuden pÄ ett butiksevent hos Rituals i Nordstan. Det var eventföretaget Luxuoriusvip med Caroline och Emma som anordnade denna fina kvÀll tillsammans med personalen pÄ Rituals.

KvÀllen Àgnades Ät att fÄ veta mer om mÀrket Rituals och fÄ testa och utforska alla deras underbara produkter och klÀder.

Rituals har en tanke bakom varje produkt i deras sortiment och nÀstan alla produkter Àr helt vegansk och innehÄller bara de bÀsta ingredienserna. De har nu förutom hudvÄrd, smink, parfymer, doftljus med mera Àven börjat sÀlja trÀningsklÀder, mest yogainriktade klÀder med vackra mönster.

Deras Ritualer Ă€r vĂ€l genomtĂ€nkta och alla har en historia bakom sig... Jag köpte med mig produkter frĂ„n den japanska Sakura- serien. DĂ€r symboliserar körsbĂ€rsblomman KĂ€rlek och Lycka och den Ă„rliga ritualen med fallande blomsterblad ses Ă€ven som spirandet av nytt liv. ♡ Jag köpte med en duscholja, kroppspeeling, duschkrĂ€m och en vĂ„rdande kroppskrĂ€m. Med hem fick jag ocksĂ„ en goodiebag med smĂ„ prover av flera av deras ansiktskrĂ€mer som jag testade redan idag och de kĂ€ndes otroligt sköna, de ska jag definitivt inhandla i större förpackning senare. Rituals Ă€r ett mĂ€rke man blir besatt av det kĂ€nde jag pĂ„ en gĂ„ng nĂ€r jag gick in i butiken.

Personalen i butiken pÄ Nordstan var otroligt kunnig och berÀttade gÀrna om alla de olika ritualerna och demonstrerade Àven produkterna.

Ett otroligt vĂ€lanordnat event ♡

#event #bloggevent #luxuoriusvip

Kram Johanna

Gillar

Kommentarer