Samarbete

//Inlägget är i samarbete med Svenskt kosttillskott

All träning är bra träning brukar man ofta säga…. Och i ärlighetens namn så instämmer jag helt! All träning är verkligen bra träning.

Det är inte alltid man finner tiden att komma iväg till ett gym eller kan just de tiderna som träningspassen är. Själv har jag svårt att finna motivationen att åka iväg till ett gym senare på eftermiddagen/kvällen, mycket för att vi bor en bra bit ut på landet och måste då åka några mil till närmsta gym och det tar ofta emot + att när jag väl kommit hem eller som det är nu, när jag är föräldraledig och mannen väl kommer hem från jobbet, prioriterar jag den tiden vi får tillsammans istället för att åka iväg någonstans.

Istället brukar jag träna hemma, det finns en uppsjö av bra träningsappar som man kan ta hjälp av och det finns även bra klipp på Youtube, bland annat massor av bra yogapass.

Den vardagliga träningen är även den bra. Jag läste att en vuxen människa ska röra sig minst 150 min/vecka i medelintensivt tempo för att bland annat förbättra sin blodcirkulation, förebygga hjärt-kärlsjukdomar, psykisk ohälsa men också för att göra kroppen piggare och starkare. Det hjälper bland annat kroppen att lättare ta hand om stresshormoner som finns och på så sätt göra att man mår bättre och sover bättre. Det kan exempel vara så lite som 30 minuters promenad 5 gånger i veckan.

Så all träning oavsett om det är på gym eller hemma är bra träning! Var du än befinner dig så blir träningen roligare med bekväma och snygga träningskläder.

Hos Svenskt kosttillskott fann jag mina nya, absoluta, favorittights som är väldigt bekväma och framför allt så snygga! De passar lika bra på gymmet som på hundpromenaden, kettelbellpasset i vardagsrummet eller en kväll i soffan. Med deras breda linning och höga midja är dessa kompressionstights en klar vinnare!

Fire Love från Gavelo är ett par kompressionstights som är lika bekväma som de är snygga och de är gjorda på polyester av återvunna PET-flaskor och lycra. Polyestern som dessa gjorda av är den mest miljövänliga och har minst påverkan på våra naturresurser vilket är ett stort plus.

Gavelo är ett företag som grundades i LA men är nu väldigt stora i inte bara Sverige utan i hela Europa. Att ha ett bra miljötänk och att arbeta så miljövänligt som möjligt är en av företagets grundpelare. De vill alltid arbeta för naturens bästa och har ett bra miljötänk genom hela arbetsprocessen, från tillverkning till transport av produkterna. De har blivit väldigt kända för sina färgstarka kompressionstights i härliga mönster som är inspirerade av Los Angeles, där deras designteam också befinner sig.

Hos Svenskt kosttillskott finner ni mängder av snygga tights och andra träningskläder från Gavelo.


Vad är kompressionstights och vad gör dem bättre än andra träningstights?

Ett par kompressionstights kan vara lite jobbiga att sätta på sig för att de är så tighta, men när de väl sitter på plats är de väldigt bekväma och blir nästintill en del av kroppen. Kompressionen som tightsen ger ökar trycket på blodet så det snabbare kommer tillbaka till hjärtat. Detta bidrar även till att rensa vävnaderna på slaggprodukter. Användning av kompressionstights under och efter träning gör att musklerna återhämtar sig snabbare, man får mindre träningsvärk och piggare muskler.
Har du inte testat ett par kompressionstights ännu så är det verkligen dags!

☆ Vardagsträning när den är som bäst ☆

Lek och bus med hundarna i decimeterdjup snö tränade både styrka och motionen.

Kram Johanna♡

Likes

Comments

God kväll fina ♡

Här är vi åter tillbaka till vardagen med lämningar och hämtningar på förskola/skola, simskola, karate och massor av tider att passa och anpassa oss till.

Till råga på det fyller vår lilla Tyra 1 år på fredag och det ska firas med kalas i dagarna tre. Nä det ska inte firas så stort men lite granna varje dag och till varje tillfälle ska det bakas och fixas. Det är i och för sig sådant jag älskar, planera, ordna, baka och greja ☆

Jag ska försöka få till en "smash the cake"-fotografering också, men kanske att den får bli på söndag tror inte tiden innan räcker till riktigt.

Hoppas ni har haft en fin onsdag ♡

Har ni sett så fint ♡ Freja och Alva skulle ha pyjamasparty ikväll... de somnade supersnabbt, den ena i sängen och den andra liggandes på massor av kuddar på golvet ♡♡♡ Nu ligger de i alla fall i sina riktiga sängar båda två. Det märks att de är trötta på kvällarna nu, första veckan tillbaka på förskola/skola efter 3 månaders ledighet. Alla tre har somnat innan 19 hela veckan och sovit gott hela nätterna, Tyra vaknar dock i ottan och drar upp oss en efter en.

Kram Johanna♡

Likes

Comments

Familj

16 år tillsammans idag - Det är stort!

Mikael och tjejerna hade köpt så fina blommor som väntade på gör Det när jag kom hem från jobbet ♡

Tänk vad mycket som händer på 16 år!
Vi var knappt 20 år när vi träffades, bodde i en liten etta tillsammans i flera år... nu har vi tre underbara döttrar och håller på att bygga vårt drömboende
♡♡♡

Kram Johanna♡

Likes

Comments

Alaskan husky

Hej fina ♡

Igår åkte jag upp till Värmland för att hämta hem vår hund... Min syster hängde på som sällskap och vi har haft en riktigt mysig roadtrip. Först upp med tåg och buss för att idag köra min bil hem, med Nellie i bagaget ♡ Resan gick jättebra och vi kom hem strax in 17.

Freja och Alva mötte oss i dörren och ville såklart hälsa och gosa med Nellie på en gång. 3 månader från varandra är länge och det märktes verkligen på Tyra... hon blev helt skräckslagen, skrek i panik och sparkade med benen när hon såg Nellie. Hon blev helt livrädd!

Detta var ett möte jag inte ens reflekterat över skulle gå dåligt, de var så bra kompisar innan vi åkte till Spanien... men för Tyra har det varit en väldigt lång tid och hon känner verkligen inte igen Nellie.
Mitt hjärta gick en aningens sönder ♡

Här är Nellie (den vita alaskan huskyn)  tillsammans med sin bästa kompis Rasmus.

Kram Johanna♡

Likes

Comments