Evigheter sedan...

God kväll... En smärre evighet sedan senaste inlägg.

Ja vad ska man säga, livet kom emellan samt att jag glömde av mitt lösenord och ikväll fick jag äntligen ändrat det 😅

Nytt heltidsjobb, familjeliv med våra 3 smultron, fotojobb och trädgårdsanläggning är det som upptagit/upptar mitt liv just nu. Dock har längtan efter bloggen smugit sig tillbaka. Det är så fint att kunna gå tillbaka i tiden, läsa gamla inlägg och minnas... samt gillar jag att fotografera, skriva och dela med mig.

Vi har snart bott i huset i 2 år och vi trivs så bra. Just nu håller vi på att anlägga trädgården. Förra året fylldes tomten upp och jämnades till samt att poolen byggdes... men vi var inte så noga när vi sådde gräsfröna så e tog sig inte riktigt överallt och vi har fortfarande en rätt ful gräsmatta, men förhoppningsvis så börjar den rätta till sig. Vi jämnar till marken så det inte blir stora vattenansamlingar när det regnar, sår mer gräs, gräver ut där altanen ska byggas ut och anlägger köksträdgård.

Det senare projektet är väl det mest brådskande i dagsläget då vi (jag) har försått väldigt mycket plantor som behöver komma i jord snart 😄

Vi byggde oss ett tunnelväxthus som blev så galet bra! Det ska jag visa mer om senare även köksträdgården och blomsterodlingarna som är på gång.

Vill ni hänga med?  

Kram Johanna

Gillar

Kommentarer

Lång frånvaro... men det händer grejer i kulisserna

Fotografering

God kväll ♡

Så roligt att se vilken aktivitet det är här på bloggen trots att inläggen blir glesare och glesare.
Anledningen till det är bristen på tid. Förutom familjen, hund och heltidsjobb på vårdcentralen så har jag nu under några veckor gått en kurs i att starta eget företag inom fotografering. En stor dröm jag har som jag nu bestämt mig satsa en del på... i liten skala till en början så får vi se var det artar sig. Det känns roligt, spännande, läskigt och sååå nervöst, men ingen minns en fegis!

Förresten, imorgon åker jag och Freja till Åre över helgen med min syster och systerson. Vill ni hänga med? Ska lägga manken till att uppdatera mer, annars kan ni följa med på Instagram @tre_smultron_

♡♡♡

Kram Johanna

Gillar

Kommentarer

Livskvalité

Husbygge

Hur drömmigt är inte detta då?

Vi njuter och badar så mycket det bara går nu innan det är dags för poolen vintervila. Vädret visar sig från sin varma sida i några dagar så det gäller att passa på. Fantastiskt skönt är det med ett dopp här ⬆️ Det kan jag lova!

27 grader i vattnet och samma temp i luften... var det någon som sa att det snart är september? 🍁🍂

Kram Johanna

Gillar

Kommentarer