Idag er det et skikkelig møkkavær i Vestfold, så mine intervallplaner på løpebanen utgår. Joda, løping i regn kan være deilig det, men med en kondis som nærmest ler av meg fordi den er så dårlig pluss piskende, sidelengs regn er sjelden en super kombo. Ser for meg at motivasjonen kan synke en god del hakk før jeg nærmer meg døra...

DERFOR, blir det hjemmetrening. Det blir rompe, mage, lår, armer - you name it. Denne kroppen skal få kjørt seg. Og hvis overskuddet kommer susende, så blir det kanskje ei lita tur på treningssenteret og ;-) Okey, jeg skal ikke akkurat lyve på meg at dette er sånne treningsdager jeg pleier å ha, for det er det overhodet ikke. Men idag innså jeg hvor kort tid det er til jeg reiser på ferie, og hvis jeg i det hele tatt skal ha et ørlite håp om å se resultater så må jeg nesten starte nå. Og helst forrige måned.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Noe av det BESTE jeg vet er amerikanske pannekaker, eller havrelapper som sikkert er det riktige ordet ;-) Disse pannekakene passer perfekt både før og etter trening, til middag eller i matpakka! Og det at de er relativt sunne er jo absolutt ikke negativt.

50g meierismør (kan sløyfes)
2,5 dl melk
3 dl havremel
2 egg
2 ts bakepulver
1 ss sukker
0,5 ts kardemomme

Toppes med friske bær, sirup eller syltetøy.


Likes

Comments

Jeg var lenge i tvil om jeg ville blogge om trening og livstil, men kom frem til at denne bloggen kan fungere som både dagbok og (forhåpentligvis) motivasjon for andre. Og er det noe jeg trenger selv så er det faktisk motivasjon.Min motivasjon kommer nemlig i bølgedaler og er like ustabil som en pensjonist på harrytur. Akkurat nå så er den virkelig ikke-eksisterende, og det selvom jeg skal på ferie om under to måneder. Jeg sliter altså med den såkalte treningskneika.

Jeg vet jeg ikke er alene om å slite med den berømte kneika eller dørstokkmila, så hvorfor ikke blogge om det (som alle andre gjør)? Denne bloggen kommer så absolutt ikke til å være unik, men jeg håper du vil følge meg på veien fordet.

Bilder kommer. Når jeg manner meg opp til det. Er faktisk litt usikker på om jeg vil være anonym! Hmmm..

Likes

Comments