Header


Här kommer tre personliga favoriter på posters, tycker de är riktigt snygga och passar bra ihop. Gillar att det rosa temat hänger med i både Esther Haase och postern med flamingon.

Ett tips på affär om man vill hitta snygga ramar är Granit!!


Flamingo HÄR

Göteborgskarta HÄR

Ester Haase HÄR


Posters

Bilderna är lånade från Rum21, Desenio & Fotografiska

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Nu när hösten äntligen har kommit är det mysigt att byta ut kuddarna mot en lite mer höstig färg. Här kommer därför ett litet collage med exempel på hur man kan göra. En sak som är bra att tänka på är att blanda olika material och mönster. Man kan exempelvis ha två baskuddar som är enfärgiga och sedan ha en som har lite struktur men ändå är rätt neutral och sedan ha en som sticker ut lite mer med något mönster eller tryck på. Det är även väldigt snyggt med blåa och rosa nyanser tycker vi!


Likes

Comments


Hur fin och snygg är inte den här postern? Vi tycker i alla fall att den är underbar. Den ljusrosa färgen är ljuvlig, det är alltid fint med en liten färgklick i hemmet. 

Ni finner den HÄR på Rum21

Pink Stairs
Bilderna är lånade från Rum21

Likes

Comments


​Så här klär vi oss gärna i höst. En snygg kappa med en matchande halsduk till, vill du kan du självklart köra på en med mer mönster om du föredrar det. Då skulle vi dock rekommendera att ha en rätt neutral kappa så det inte blir för rörigt. Det är ofta bra att tänka att man ska ha ett plagg som sticker ut lite mer, då blir det inte för mycket av det goda. Till detta har vi i detta fallet valt ett par kostymbyxor men man kan självklart ha ett par jeans med. Ett par snygga sneakers kan man alltid köra till.


Likes

Comments


Nu är vi tillbaka igen efter en liten bloggpaus. Hoppas ni fortfarande är kvar och vill läsa vår blogg. Nu är vi riktigt sugna på att gotta ner oss i höstens moden inom främst mode och inredning. Hösten är ju trots allt en av våra favoritårstider. Lager på lager, svart, grått, mörkgrönt ja listan kan göras lång....


Bilden är lånad från WeHeartIt

Likes

Comments